Хороскоп за 07.09.2011

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
За Овните днес не е трудно да се договорят със силните на деня, и да намерят влиятелни покровители и съюзници. Представителите на знака стремително ще се изкачват по професионалната и обществена стълбичка, постигат отлични резултати по време на преговори и укрепват своя авторитет. Но пък в личния Ви живот са възможни проблеми. Проблемът е в това, че сега сте много напористи , решителни, нетърпеливи и несговорчиви. Даже и на хората, които искрено Ви обичат, ще бъде трудно да се разберат с Вас. Изключение правят децата, с които през този ден много лесно ще намирате общ език.
Телец
Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци
За Близнаците се открива възможност да издемонстрират своите таланти, които по-рано са оставали скрити. Всъщност, благодарение на появилите се способности, може да претендирате за по-високи професионални позиции, така че денят отлично подхожда за среща с потенциални работодатели, или обсъждане на планове за бъдещето със собствения си началник. Само че трябва да имате предвид, че той е свързан със сериозни загуби на енергия и затова вечерта ще почувствате, че силите започват да Ви напускат и ще станете по-раздразнитени от обикновено. Постарайте се, да не обидите близките си: те приемат всички Ваши забележки много близко до сърцето си.

Рак
Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина сте готови за това, изберете си компаньон и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате.

Лъв
В последно време сте работили в невероятно бързо темпо:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.

Дева
Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие - както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни
Най-важното за този ден за Вас ще бъде, как да заработите повече пари, а за тази цел ще имате на ум няколко идеи. Една от тях е особено хубава, защото предполага заработка с помощта на Вашето любимо хоби. Най-хубавото в случая е, че с течение на времето може да превърнете това занимание в основен източник на доходи, а сегашната си работа – в занимание за свободното време. Не звучи ли много примамливо?...

Скорпион
Вашите отношения са нужни най-напред на Вас и на Вашия любим човек, а след това на многобройните роднини и приятели. Затова днес се старайтте да ги устройвате в съответствие със своите знания и представи за този процес, без да следвате съветите на когото и да било.

Стрелец
Днес ще допуснете няколко досадни грешки по време на общуването с Вашия любим човек, но те не трябва да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от грешки не е застрахован никой, и вие , като здравомислещи хора, трябва да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно чувство за неудовлетвореност в душите си...

Козирог
За Вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжениети на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Днес трябва на първо място да разчитате само на себе си, на собствената си логика и интуиция. Възможно е обкръжаващите наистина да искат да Ви помогнат, но да не разбоират, от какъв род подкрепа се нуждаете. Не лош ден за запознанства, в който може да проявявате инициатива и да форсирате развитието на отношенията. Днес бързо и вярно ще взимате решения за това, кое Ви подхожда, и кое –не. Може да правите покупки, тъй като харчите парите много разумно. Ако се стремите към обновление, започнете със собствения си имидж.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя любим човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за пореден път, искрено се поинтересувайте от това, как вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е трудно, а колко ще му бъде приятно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.
Хороскоп за 07.09.2011 - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: