Хороскоп за 10.12.2010

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен Овен 10.12.2010 г.

През целия ден наблюдавайте онова, което се случва около Вас. Безсловесното общуване ппнякога говори много повече от думите, и Вие ще имате голямо преимущество, ако можете да разшифровате подтекста. Около Вас витаят ясни сигнали и Вие доги и за секунда не трябва да се заблуждавате. Не действайте въз основа на онова, което днес ще узнаете. В близко време ще имате по-удобен случай и затова почакайте докато Вашето озарение бъде от полза на всички останали. Просто събирайте информация и пазете силите си.

 

Телец Телец 10.12.2010 г.

Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци Близнаци 10.12.2010 г.

За къде сте се разбързали? Събуйте си обувките и се настанете по- удобно - днес никъде няма да отидете. Каните се да превключите живота си на режим на изчакване. Радостно ли Ви е в този момент или не, статичната същност на този ден ще Ви даде няколко урока по търпение и по това, как да приемате нещата, когато не можете да ги промените. Погледнете от светлата страна на нещата и се опитайте да полуите удоволствие от един ден, свободен от стрес. Дайте почивка на ума и тялото си, за да може да ги натоварите по-късно.

Рак Рак 10.12.2010 г.

Изследвайте сега някаое непознато място извън дома си. Идете на дълга разходка, разходете се из градскоите квартали и направете собстевн маршрут на обиколка из района на местния университет . При избора на пътя трябва да се ръководите изключително от собственото си любопитство. Дълбоко вътре у Вас се крие ярко изразена способност да приемате и разбирате иновационните идеи и ако сега се нуждаете от нещо повече от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да направите така, че сърцето Ви да забие лудо, а душата Ви да танцува.

Лъв Лъв 10.12.2010 г.

Имате поклонник - човек, който мисли, че Вие практически имате всичко, за да направите живота му по-добър и днес е готов да Ви каже това. Може би намеренията му произлизат от областта на романтиката, а може и да е настроен по-делово. Бъдете обективни и се вглеждайте повече в стеснителните личности, които не се изявяват, само за да привлекат Вашето внимание. Ще се наложи да вземете инициативата в свои ръце, за да измъкнете от такъв човек признание, но ако имате намерение да станете за някого недостигащото звено, то допълнителните усилия за това си заслужават.

Дева Дева 10.12.2010 г.

За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение.

Везни Везни 10.12.2010 г.

Не си позволявайте да намалите темпото, докато времето е на Ваша страна. Неочакваните пречки ще се обърнат във Ваша полза и ще Ви освободят достатъчно време, за да „полирате” своята най-красива усмивка, и по този начин да направите впечатление на много особен човек. Извлечете от този подарък максимална полза и се откажете от желанието да спрете на сред път. Ако си осигурите време за кратка разходка, ще имате възможност да разпуснете, а и да си дадете сметка колко хубав е бил деня Ви.

Скорпион Скорпион 10.12.2010 г.

Не си заслужава днес да се опитвате да прескочите през всяка кирпична стена, която Ви се изпречи на пътя. Във всеки аспект на Вашия жияот ограниченията са важни, тъй като определят до къде можете да стигнете и от кой сте всъщност. Днешното препятствие ще бъде под форма на неочакван отказ. Отначало може да Ви забаламосват, но това съвсем не е задължителен повод за злобеене. Не всяко препятствие може да Ви спре. Понякога служат за обиколен път, предназначен да Ви покаже по-удовлетворителна насока.

Стрелец Стрелец 10.12.2010 г.

В последно време всичко се е подреждало доста забавно и затова в този момент животът не Ви предоставя някакви трудности. Но ако искате добрите времена да продължат, трябва да се замислите над плановете си за бъдещето. Всичко хубаво все някога свършва, но това Ви дава поредната възможност ещо да осъществите. Вие сте катализатор в действие и затова хората около Вас внимателно Ви наблюдават, за да направят съвместен план.

Козирог Козирог 10.12.2010 г.

Новите възможности ще Ви се представят в най-различна форма днес, макар и да не можете да разпознаете всяка от тях. Не се вълнувайте – тези, за които сте готови, ще бъдат достатъчно очевидни. Имайте едно на ум, че не винаги става така, както Ви се иска. Просто плувайте по течението и не позволявайте на разни дреболии да нарушават спокойствието Ви.

Водолей Водолей 10.12.2010 г.

Забъркали сте се? Напразно! Да определите по-нататъшния си ход е не по сложно, отколкото да изядете парче баница. Всичко, което трябва да направите е, да пресметнете всички „за” и „против” и тогава решението ще стане очевидно. Пиложете този логичен подход към своя живот, и скоро ще видите реалните резултати. Що се отнася до кариерата, логиката винаги ще бъде Вашия най-добър приятел. Тя няма да Ви даде възможност да смесвате работата и чувствата, което би било и особено неразумно в този момент. Ако мислите Ви са заети с бъдещето, не пренебрегвайте никакви светски мероприятия.

Риби Риби 10.12.2010 г.

Взимайки на раменете си повече отговорности, довеждате своите мисли за реализация на нови проекти до ниво пристрастяване. Да сте обсебени от тази идея всъщност не е чак толкова лошо, стига да успеете да запазите жизненото си равновесие. Положете големи усилия, за да възобновите общуването си с двама приятели, с които отдавна не сте се виждали. Започнете с електронната поща и телефонно позвъняване. Не е лесно да ги улучите, но проявете търпение. На тях също ще им е приятно да се срещнете!

 


Хороскоп за 10.12.2010 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: