Хороскоп за 17.08.2011

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително....
Телец
Количеството на Вашите ежедневни „задачки” може да се увеличи. Изпълнението на професионалните задължения през този ден може да доведе до повишаване на напрежението, особено ако нямате подходящ помощник, или не се разбирате със своите партньори или приятели. Ако сте типичен представител на своя зодиакален знак, най-добре ще бъде , да възлагате най-отговорните и трудни задачи на някой друг, тъй като в момента не разполагате с необходимата Ви енергия. Бъдете много внимателни при работа с техника, или ако боравите с лекарства. Освен това, бъдете вежливи при обшуването с другите.

Близнаци
Някой се кани съвсем скоро да Ви попита, умеете ли да пазите тайна – нещо много сериозно и важно от негова гледна точка. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любопитството, отговорете му честно. Обийкновено не можете да премълчите само когато се отнася до собствените Ви тайни, но преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите чуждата тайна завинаги.

Рак
Днес, заедно с Вашия любим човек, ще Ви се прииска, да си помечтаете за бъдещето. Звездите Ви препоръчват да направите това с максимално старание. Нека в мечтите Ви то да изглежда до някъде уютно, до някъде романтично, мо ме и прекалено радостно и запомнящо се. Тогава и бъдещето ще се окаже по- светло.

Лъв
Днес на Вашия любим човек може да се прииска, да постигне нещо бързо, лесно и без много труд. Ако не му обясните, че по такъв начин нищо не би се получило, ще се наложи той да се сблъска с глобални разочарования. Те може да го доведат даже и до депресия, от която ще трябва да го измъквате отново Вие.

Дева
Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни
Има вероятност да се наложи доста голяма част от деня да употребите за неща, които са абсолютно безинтересни и крайно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв полезен опит и това е единственото, което може да определите като позитивно явление. Може да се развалят отношенията Ви с колегите и ръководството, а хора, към които сте се отнасяли с уважение и симпатии, ще се покажат от лошата си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и успешно време. Това може да Ви донесе неподправена радост и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион
Денят ще Ви донесе среща, за която дълго сте нечтали. За съжаление това ще се окаже не изпълнение на желанието, а направо разочарование. Ще стане напълно очевидно, че Вашите представи за човека, нямат нищо общо с действителността.. Парчетата на разбитите илюзии са много остри, та затова трябва да внимавате, че да не се порежете. Напрегнатата рабора ще Ви помогне да се поуспокоите., а постигането на каквито и да било цели, ще донесе не малко радост. Да седите , кръстосали ръце, днес въобще няма да Ви се удаде! Оставайки без работа, рискувате да се депресирате.

Стрелец
Струва Ви се, че вярата в любовта Ви е напуснала сериозно и за дълго. Даже и най-потресаващите романтични отношения ще Ви се струват през този ден обидни, рутинни и натоварващи. Може би е дошло време да направите пауза в общуването със своя любим човек? Поне за този ден...

Козирог
В хазартните игри днес много ще Ви върви. От това може да се възползвате. Поканете своя любим човек в Увеселителен парк и му спечелете много, много меки играчки, колички или балони. Впрочем, може да не се скъпите, а да опитате да играете за пари. Само не забравяйте, че риск да загубите има винаги - даже и в такива удачни дни.

Водолей
Още от сутринта сте на крак, без да имате дори една свободна минутка. Това може да бъде весело, може да е и вълнуващо, но едно е ясно: днес това ще приключи. Започва период на непредвидени спънки и препятствия, и в по-голяма част от случаите – преместване на планираното за друг ден. Това няма да са най-големите изненади, но времето, което се освобождава, ще се окаже безценно. Единственото, от което трябва да се пазите е, прибързаното взимане на решения.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро...
Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: