Седмичен общ хороскоп 11 март - 17 март 2019

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Нщата  ще  се  подреждат  по  възможно  най-добрия  за  Вас  начин  и  е  много  важно  да  съумеете  да  се  възползвате  от  тази  ситуация. Започвайте  да  се  интересувате  и  занимавате  с нови  неща, без  да  се  съмнявате  в  крайния  резултата -  няма  как  той  да  не  бъде  успешен.  Седмицата  е подходяща  за  запознанства, срещи  и  общуване  с  приятели.  В  сряда  може  да  очаквате  приятна  изненада.  Не  може  да  се  каже, че  неделния  ден  е  най-подходящото  време  за  изясняване  на  отношения -  отложете  решаването  на сериозните  въпроси  за  следващата  седмица.
 
Телец
Вторник  ще  бъде  изключително  подходящ за  сделки  и  важни  преговори.  В  сряда  внимателно  и  изцяло  проверявайте  цялата  информация,  която  достига  до  Вас,  защото  вероятността  да  има  неточности  и  грешки е  твърде  голяма.  Не  е  за  препоръчване  в  четвъртък  да  тръгвате  на  далечен  път.  Постарайте  се  да  правите  реална  преценка  на  своите  сили  и  не  се  увличайте  и  не  се  товарете  с  поемане  на  излишна  работа. В  неделния  ден  си  отделете  достатъчно  време, за  да  се  почувствате  спокойни.
 
Близнаци
Това,  което  може  да  се  окаже  Ваша  характеристика  през тази седмица  са  позитивното мислене и  увереността в собствените си  сили. Проблемите, които по-рано са Ви се стрували неразрешими, ще се раздробят на редица по-малки и на  практика преодоляването на всеки един от  тях  няма да  представлява никаква трудност.  В лично отношение очаквайте много приятни  победи. В четвъртък ще бъдете забелязани  и оценени по достойнство от хора, които са на по-висока позиция от Вас в служебната йерархия. Отпочинете си в съботния ден, като  общувате с близки хора и приятели.
 
Рак
През тази седмица ще можете да  се справите с всички проблеми и да проявите голяма активност при решаване на важни задачи. Постарайте се  да  не правите непрекъснати забележки на хората, с които контактувате за малките им пропуски. Това няма  да свърши работа, но може да се  каже, че лесно може да предизвика буря в чаша вода. Контролирайте се, когато чувате критични забележки – вслушвайте се само във важните за Вас неща, а останалото пропускайте като допълнителен шумов ефект. Не забравяйте и за собствената си почивка в бурния поток от събития.
 
Лъв
Ще почувствате, че сте в епицентъра на събитията, а те не винаги ще бъдат приятни. С най-голям успех ще приключат нещата, по които сте работили заедно с приятели. За съжаление с колегите са възможни недоразумения и спорове.  Хубаво ще бъде ако нещо не Ви харесва да го кажете направо: може да не е много приятно и да звучи егоистично, но е напълно нормално. Само се постарайте да не го правите прекалено емоционално или истерично, защото емоциите не са добър помощник на когото и да било.
 
Дева
Започва една изключително напрегната и сякаш луда седмица. Не се плашете от нова работа и задачи, но преценявайте реалистично своите сили и възможности, за да не започнете да падате от изтощение още в четвъртък. Потапяйки се в работата не забравяйте, че съществуват и други неща в живота, за които също ще е нужно да отделите достатъчно внимание. Най-важното от всички е семейството. През почивните дни не се отдавайте на излишно бързане и  препускане, за да не се окаже, че сте загубили скъпоценно време за незначителни неща.
 
Везни
Може да Ви очакват кардинални промени в най-различни области. Във вторник и сряда бъдете  внимателни с документацията, и в същото време се старайте да не се преуморявате.  През втората половина на седмицата може да се усложнят отношенията в семейството. Постарайте се да бъдете по-търпеливи и избягвайте откритите конфликти. Последователността на реализацията на набелязаните цели ще Ви даде възможност да решите почти всички принципни въпроси, отнасящи се до собствената Ви кариера.
 
Скорпион
През настоящата седмица всички случващи се събития ще протичат доста спокойно и приятно. Работата ще бъде много, но в  същото време  интересна и добре платена. Във вторник ще е по-добре да се занимавате с ежедневните задачи, а в четвъртък не е  добра идея да  вземате прибързани решения, педи да сте обмислили всичко изключително добре. Общуването с приятели и съмишленици ще Ви даде изключително много идеи и доста добри перспективи. Романтичните Ви отношения също ще бъдат доста хармонични.
 
Стрелец
През тази седмица е изключително важно да не прибързате. Съсредоточете се, разгледайте създалата се ситуация от всички страни, защото това ще Ви  икономиса и време и сили, които иначе бихте изразходвали за  безсмислени преживявания   и  главоблъсканици. Четвъртък е хубав ден за интелектуална, творческа и научна работа. През този ден е особено важна точността. В събота е  крайно  нежелателно да  работите, но пък почивката Ви  трябва да е  активна.
 
Козирог
През тази седмица е изключително необходимо да обърнете  внимание на дисциплината – закъсненията и честите паузи за пушене могат да направят уязвима Вашата  репутация. Голям успех може да постигнете, ако работите в колектив с активни хора.  В понеделник бъдете предпазливи и не давайте повод за сплетни. В сряда е по-добре да не обсъждате новите си  идеи с шефовете.  През този ден са възможни неуредици с партньори и с данъчни организации.  Към края на  седмицата са  възможни  изгодни предложения.
 
Водолей
Началото на  седмицата ще бъде достатъчно оптимистично, макар че голяма част от плановете Ви могат да бъдат нарушени, но това не  трябва да бъде повод  за  огорчение. На практика те само ще отстъпят място на по-реалистични цели. Вторник ще е подходящ ден за делови преговори и подписване на  договори – не  изпускайте шанса да завържете полезни  познанства. Повече  внимание  отделяйте на  семейството си, защото  може  да  ги  вдъхновите  за  ползотворна дейност. В петък не вземайте сериозни решения, постарайте се да сдържате своите емоции и запазете душевното си равновесие. Почивните дни прекарайте вкъщи.
 
Риби
Ако имате възможност, постарайте се да  избегнете контактите с шефовете, тъй като това не предвещава приятни моменти. На този етап сте както никога язвителни и критични. Може да  изумите своите приятели и познати с неочаквано поведение. Постарайте се д сдържате своите емоции. Не се хващайте с хиляди неща едновременно. По-изгодно ще  бъде  да  си  изберете едно  и върху него да съсредоточите всичките си  усилия.


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни
 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Седмичен общ хороскоп 11 март - 17 март 2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: