Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 24.12.2016

( Votes )
Овен
В течение на деня са вероятни преумора и евентуални проблеми със здравето. Причините за това се крият във Вашето неврозно състояние и невъзможността да се откъснете от работата даже и през тези дни . Постарайте се да се отпуснете и да си създадете атмосфера за отдих. Препоръчителни са духовни практики и медитация. Не трябва да злоупотребявате с медицински препарати, защото може съвсем да се влоши самочувствието Ви.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.12.2016

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.12.2016

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.12.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Продължение...

Хороскоп за 21.12.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 20.12.2016

( Votes )
Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.12.2016

( Votes )
Овен
Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена почти пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решения самостоятелно, и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение от когото и да било. На последните днес съвсем не трябва да разчитате, тъй като срещу Вас ще са и онези, които до неотдавна са били на Ваша страна. И в личните отношения нещата ще бъдат сложни, като не веднъж ще имате усещането, че се приближава буря, и то не на шега. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, но за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.12.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 
Овен
aaaaaaasdasdasd

Продължение...

Хороскоп за 18.12.2016 - 4.3 out of 5 based on 6 votes
  

Страница 404 от 460

<< Начало < Предишна401402403404405406407408409410Следваща > Край >>