Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 17.01.2016

( Votes )
Овен
В личния Ви живот се забелязва някакво преразглеждане на отношенията. Неочаквано ще се появи перспектива за осъществяване на желанията Ви. По-добре днес не се размотавайтре с дреболии, совеждайки началството до степен на нажежаване до бяло , а се съсредоточете на важен своевременен въпрос. Не е за препоръчване да общувате с хора, които предизвикват у Вас депресивно състояние. Появилото се вечерта главоболие може да стане много неприятно и продължително. Вечерта ще нарасне вероятността от неприятни инциденти и малки травми.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.01.2016

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

Хороскоп за 15.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
 

Хороскоп за 14.01.2016

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

Хороскоп за 13.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 12.01.2016

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.01.2016

( Votes )
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

  

Страница 479 от 485

<< Начало < Предишна471472473474475476477478479480Следваща > Край >>