Дневен хоророскоп за утре

Вижте Хороскопа си - Хороскоп за утреСедмичен хороскопМесечен хороскоп и Годишен хороскоп. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком.

Хороскоп за 05.07.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Като че ли никога друг път не сте били в толкова романтично настроение, и сега направо не можете да се познаете! Изглежда затова сте решили на път за в къщи да вземете букет рози, шампанско и някоя видео-касета с интересен филм. Всичко е наред. Ако сте се де доверили на този човек толкова, че да направите за него всичко това, можете да бъдете уверени, че никога няма да се разприказва, и това по никакъв начи няма да се отрази на Вашата репутация. Всъщност и в бъдеще този човек няма да се опита да Ви шантажира, използвайки Ви този факт.

Продължение...

Хороскоп за 05.07.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 04.07.2017

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.07.2017

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Продължение...

   

Хороскоп за 02.07.2017

( Votes )
Овен
Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни усилия. Бъдете готови за преодоляване на препятствия, възникващи по най-непредсказуем начин на пътя Ви. Възможни са трудности в общуването, конфликти с партньори, колеги или ръководители. Не взимайте ставащото близко до сърцето си и се старайте да запазите спокойствие дори в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво основание упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от отдавна. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „спретнат” неприятни сюрпризи. Романтичните отношения са стабилни. Ако в последно време сте имали период на разправии и разногласия, ще може да разрешите проблемите си.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.07.2017

( Votes )
Овен
Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Продължение...

   

Страница 519 от 636

<< Начало < Предишна 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Следваща > Край >>