Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 20.08.2020

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави!

Продължение...

 

Хороскоп за 19.08.2020

( Votes )
Овен
Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително....

Продължение...

 

Хороскоп за 18.08.2020

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

  

Хороскоп за 17.08.2020

( Votes )
Овен
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Продължение...

 

Хороскоп за 16.08.2020

( Votes )
Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Продължение...

  

Страница 152 от 375

<< Начало < Предишна151152153154155156157158159160Следваща > Край >>