Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за вторник 9 май 2023 (09.05.2023)

( Votes )

Овен

Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 8 май 2023 (08.05.2023)

( Votes )

Овен

Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 7 май 2023 (07.05.2023)

( Votes )

Овен

Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

  

Хороскоп за събота 6 май 2023 (06.05.2023)

( Votes )

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 5 май 2023 (05.05.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

Хороскоп за петък 5 май 2023 (05.05.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 57 от 391

<< Начало < Предишна51525354555657585960Следваща > Край >>