Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за събота 18 май 2024 (18.05.2024)

( Votes )

Овен

Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 17 май 2024 (17.05.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

Хороскоп за петък 17 май 2024 (17.05.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за четвъртък 16 май 2024 (16.05.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 16 май 2024 (16.05.2024) - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за сряда 15 май 2024 (15.05.2024)

( Votes )

Овен

Онова препятствие, което сте се опитвате да отместите, така и не се е помръднало от мястото си, но за щасте е дошло идеално време да се използва нова тактика. Внезапно може да Ви осени свежа мисъл, която да Ви покаже как да избегнете онова, което Ви пречи, без да си блъскате главата в него. Вероятно това ще стане по-бързо, ако успеете да устроите мозъчен щурм. Неочаквано там, където е имало само един отговор, ще видите още няколко възможности, а това, което Ви се е струвало трудно, ще се разреши мигновено пред очите Ви.

Продължение...

 

Хороскоп за вторник 14 май 2024 (14.05.2024)

( Votes )

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

  

Страница 15 от 391

<< Начало < Предишна11121314151617181920Следваща > Край >>