Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за понеделник 22 януари 2024 (22.01.2024)

( Votes )

Овен

Хората и събитията през този ден ще бъдат много незабързани, а това ще Ви касае, защото съвсем няма да е в онзи ритъм, който предпочитате. Вие с голямо удоволствие бихте „натиснали газта” и бихте се понесли. Но преди това да се случи, трябва да проявите мъдрост, да се вгледате в ставащото и да се опитате да намерите в ситуацията нещо позитивно. Помислете върху това, че ако малко се приспособите, на Ваше разпореждане ще се появи нов, непрекъснат извор на енергия. За Вас това не е голяма трудност.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 21 януари 2024 (21.01.2024)

( Votes )

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за събота 20 януари 2024 (20.01.2024)

( Votes )

Овен

Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали - на пръв поглед - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвсместна работа.

Продължение...

  

Хороскоп за петък 19 януари 2024 (19.01.2024)

( Votes )

Овен

Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 18 януари 2024 (18.01.2024)

( Votes )

Овен

В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

  

Страница 28 от 391

<< Начало < Предишна21222324252627282930Следваща > Край >>