Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за петък 29 декември 2023 (29.12.2023)

( Votes )

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за четвъртък 28 декември 2023 (28.12.2023)

( Votes )

Овен

На работата може да се случи нещо необикновено - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 27 декември 2023 (27.12.2023)

( Votes )

Овен

Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

  

Хороскоп за вторник 26 декември 2023 (26.12.2023)

( Votes )

Овен

За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 25 декември 2023 (25.12.2023)

( Votes )

Овен

Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Продължение...

  

Страница 31 от 391

<< Начало < Предишна31323334353637383940Следваща > Край >>