Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 10.05.2017

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.05.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

Хороскоп за 09.05.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 08.05.2017

( Votes )
Овен
Може да придобиете нещо, за което отдавна сте мечтали, или да се възползвате от услуги, която винаги Ви е изглеждала привлекателна. Не е изключено и повишаване на апетита, обостряне на желанията и по-активно търсене на собствена изгода. Не забравяйте, че всичко това е възможно само в рамките на плана, който сте направили и съгласували със своите съмишленици и съюзници. Не се разпростирайте зад пределите на собствения си бюджет. Ако Ви бъдат оставени колективни средства или ресурси, не се увличайте и не превишавайте своите официални пълномощия.

Продължение...

   

Хороскоп за 07.05.2017

( Votes )
Овен
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор - това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.05.2017

( Votes )
Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Продължение...

   

Страница 310 от 371

<< Начало < Предишна 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 Следваща > Край >>