Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.11.2016

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.11.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

Хороскоп за 21.11.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 20.11.2016

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.11.2016

( Votes )
Овен
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел колективно благо, а не личен успех или постигане на някаква друга индивидуална изгода. За днес смело може да насрочвате и организирате приятелски срещи, някаква презентация, изложба или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Това също е не лош период за обчуване посредством Интернет и регистрация в нов за Вас дискусионен форум. Не е изключено по този начин да си намерите и нови приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.11.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Продължение...

Хороскоп за 18.11.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 348 от 390

<< Начало < Предишна341342343344345346347348349350Следваща > Край >>