Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 08.05.2016

( Votes )
Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

 

Хороскоп за 07.05.2016

( Votes )
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.05.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Хороскоп за МАЙ 2016

( Votes )
 
Овен
Ще  успеете  да  промените  много  неща  от  ежедневната  си  дейност, като  промените  ще  започнат  от  финансовата  сфера.  Доходите  Ви  ще  се  повишат, благодарение  на  това  , че  ще  се  откажете  от  многото  ненужни  покупки, които  правите  до  момента. Така  или  иначе  няма  да  започнете  да  получавате  повече, та  затова  просто  трябва  да  се  научите  умело да  харчите  това, с  което разполагате. В  личния  Ви  живот  също  ще  се  наложи  да  приложите  сериозен  подход, особено  ако в  недалечно  минало  сте мислели за  развод.  През  май  ще  успеете  да  върнете  нещата  по  местата  им, но  ще  са необходими неимоверни  усилия. В  крайна  сметка  в  края  на  месеца  ще  се  окажете  удовлетворени . Макар че  големи  промени  в  живота  Ви  през  този  месец  няма  да  има, ще  успеете  да  избавите  от  много  затруднения.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.05.2016

( Votes )
Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

  

Страница 366 от 385

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>