Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.03.2016

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

 

Кратка и изключително варна характеристика на всяка зодия! Всички потвърждават!

( Votes )
Оценка на читателите: / 16
Слаба статияОтлична статия 
Хороскоп овенХайде да видим и вие ли ще се съгласите с краткото, но изключително вярно описание на всяка от зодиите. 


Продължение...

Кратка и изключително варна характеристика на всяка зодия! Всички потвърждават! - 4.6 out of 5 based on 16 votes
 

Хороскоп за МАРТ 2016

( Votes )
 
Овен
През  целия  месец  ще   се  стремите  към  смели  и  значими  постъпки, а  и  ще  бъдете  обхванати  от  неудържимо  желание  за  нови  впечатления.  Колкото  и  да  сте  привлечени  от тези  пориви, не  забравяйте, че  трябва  да  имате  и  резервен  план  за  действие, ако  нещо  започне  да  не  се  получава. Потърсете  си  нови  съюзници, за  да  може  да  реализирате  неща, които  отдавна  сте  замислили, а и  резултатът  да  е  максимално възможният.  В  главата  Ви  ще  бушува  буря  от  мисли  и  идеи, но  това  не  трябва  да  Ви  притеснява -  скоро  всичко ще  си  дойде  по  местата.  Много е  важно  да  контролирате  своите  емоции, когато  става  въпрос  за  лични  отношения.  През  март  ще  сте  привлекателни  и  харизматични. Възползвайте  се  от  това, но  не  бъдете  прекалено  самоуверени, за  да  не  шокирате  хората  от  своето  обкръжение. Много е  важно, да  сте  пределно  търпеливи.  Ентусиазмът си  използвайте  най-вече  при  правене  на бизнес и  не  пилейте  сили  за  дреболии, а  се  концентрирайте  върху  най-важното.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.02.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.02.2016

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

  

Страница 374 от 385

<< Начало < Предишна371372373374375376377378379380Следваща > Край >>