Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 27.01.2016

( Votes )
Овен
Днес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а всеки Ваш пропуск ще привлича вниманието на околните. Отношенията с колегите и шефовете Ви ще се развалят. Доста често ще се налага да доказвате своята компетентност, като ще действате само за да направите нужното впечатление , а това е изключително дрезнещо. За съжаление Вие не оставяте негативните емоции на прага на своя дом, а като следствие от това и личните отношения няма да се подреждат блестящо. Ако сте влюбени, са възможни много сериозни конфликти.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.01.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

Хороскоп за 26.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 25.01.2016

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

  

Хороскоп за ФЕВРУАРИ 2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Не  се  опитвайте  да  ускорявате  събитията. Ако  не  успявате  с  нещо,  значи  просто  още  не  сте  готови за  нещо.  През  този  месец  в  главата  Ви ще  се  въртят  мисли, как  успявате  с  твърде  малко  неща и  ще  се  тормозите, че  не  можете  да  използвате  онова,  което  мате  като  даденост – т. е.  своите  таланти  и  способности.  За  да  поправите  положението, ще  се  опитате  да  направите  невъзможното: за  един  месец  да  свършите  толкова,  колкото с  обичайното  си  темпо  на  дейност  бихте  свършили  за  половин  година. Никой  не  мисли, че  това  не  е  похвално, но  си  дайте  сметка, че  не  можете  да  обхванете  безкрайността! За целта  разпределете  нещата  си по  важност , а  това  ще  Ви  даде  възможност  да  реализирате  своите „ наполеоновски “ планове  постепенно  във  времето.

Продължение...

Хороскоп за ФЕВРУАРИ 2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 24.01.2016

( Votes )
Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Продължение...

  

Страница 384 от 391

<< Начало < Предишна381382383384385386387388389390Следваща > Край >>