Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за сряда 16 август 2023 (16.08.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

Хороскоп за сряда 16 август 2023 (16.08.2023) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за вторник 15 август 2023 (15.08.2023)

( Votes )

Овен

Каквото и да прави Вашия любим човек днес, все ще Ви се струва, че действията му са погрешни и е могъл да постъпи по друг начин. Само че това трябва да му казвате в съвсем мека форма, тактично и незаядливо. В противен случай силите на противодействие значително ще превишават силата на действие.

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 14 август 2023 (14.08.2023)

( Votes )

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Хороскоп за неделя 13 август 2023 (13.08.2023)

( Votes )

Овен

Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Продължение...

 

Хороскоп за събота 12 август 2023 (12.08.2023)

( Votes )

Овен

Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

  

Страница 46 от 391

<< Начало < Предишна41424344454647484950Следваща > Край >>