Как да декорираме стаята на нашата малка принцеса?

( Votes )
Оценка на читателите: / 23
Слаба статияОтлична статия 
Децата изискват особено внимание във всяко едно отношение, и особено що се отнася до декорирането на тяхната стая. В следващите редове, с помощта на 2 Modern сме подготвили, няколко интересни препоръки и идеи за това как да оформите най-добре пространството в стаята на вашата малка принцеса.

 

Стените и пода


•За стените може да изберете по-блед цвят боя или много пъстър тапет. Разликата е в това, че колкото по-безцветна е стената, толкова повече неща може да поставите на нея, без тя да изглежда прекалено шарена. В това число влизат рафтове, рамки, огледала и др.

 

 

 

 

 

•Няма никакво значение от какъв точно материал ще бъде пода (дърво, мокет, керамични плочки), стига той да не е много светъл или да е с комбинация от графични декорации. Подберете мебелите според цвета на подовата настилка. В случай че, всички мебели са едноцветни, може да развихрите въображението си и да направите пода по-цветен и разчупен.


•Запомнете, че светлите цветове правят стаята да изглежда по-просторна, докато тъмните създават точно обратния ефект. Може да обърнете внимание на тъмните тонове единствено, ако самото пространство е достатъчно голямо. В противен случай, боядисайте само една от стените в различен цвят. Така ще направите съответното помещение по-артистично.

 

 

 

 

Мебели и декорация


•Едно от най-практичните неща, които може да направите е да пребоядисате старите мебели в нови свежи цветове. Все пак, “ретро” обзавеждането е отново на мода.

 

•Подберете платове с красиви шарки и ги използвайте за декорация на лампите, за завивки или декоративни възглавници. След това може да прибавите и останалите цветове, така че да пасват един на друг.


•Не забравяйте да отделите място и за малко бюро с дъска за писане. Стаята на всяко малко момиченце не е предназначена просто за игра и почивка, а също представлява и удобно място за учене.

•Старайте се да не смесвате материали и стилове, когато подбирате мебелите. Ако вече сте направили това, то направете така, че да са с еднакъв цвят. Експериментирайте с цветовете само, ако всички мебели са с почти еднакъв дизайн.


•Не забравяйте да поставите достатъчно много шкафове за дрехи и играчки. Стаята е хубава, единствено, когато всичко е по местата си.


•Добра идея ще е, ако подберете мебели с колелца. Това ще улесни до голяма степен, тяхното преместване, а и ще можете да почиствате без затруднения и на недостъпните места.

 

 

 

сграда.ком
Как да декорираме стаята на нашата малка принцеса? - 4.0 out of 5 based on 23 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: