“Helios” кола със слънчеви крила

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Проектът на Kim Gu Han е меко казано необичаен. Уникалното при този модел е, способността да “разпери” крила за да се зареди със слънчева енергия.

Продължение...

“Helios” кола със слънчеви крила - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Дизайн на тонколони от България

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Много рядко се случва да пишем за български продукти, още по-малко за електроника, но някои неща не могат да останат неспоменати. Случаят е такъв и с тези уникално изглеждащи тонколони.

Дело на двамата братя Добромир и Камен Добреви, които предлагат техните продукти както в България, така и в цяла Европа. Определяни по всевъзможни начини, от дизайн наподобяващ този на Деймиън Хърст, до извънземни технологии.

Продължение...

Дизайн на тонколони от България - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Scorpion - не само еко, но и красив автомобил

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Нужно ли е еко автомобилите да приличат на хладилници на колела? Нужно ли е в дизайна им да липсва и помен от агресия, спортен хъс и всичко да се свежда до икономичност и възможност за паркиране в градски условия? Разбира се, че не е. Пък и в крайна сметка докато еко автомобилите не станат поне толкова красиви, удобни и мощни колкото и замърсяващите природата техни роднини, купувачът никога няма да ги предпочете. За това от Ronn Motor’s създават Scorpion - спортен еко автомобил със зашеметяваща външност.

От базираната в Остин (САЩ) компания са решили за сърце на своя екоавтомобил да предпочетат стандартен двигател захранван от нова технология, за която скоро писахме и тук, а именно “hydrogen on demand” или “Воден двигател”. Всъщност инженерите от американската компания са предпочели най-лесният и сравнително не екологичен вариант на технологията, а именно добавяне на водород във входящите колектори на двигателя (хибриден вариант). По този начин Scorpion харчи с 30-40% по-малко бензин, съответно и вредните емисии спадат с същия процент, като не само не се губи мощност, но и се печели такава благодарение на бързото горене на водорода.

Разбира се красотата и свръхмодерните технологии идват със своята цена, която в този случай е в размер от 150 000 долара. Първите Scorpion ще бъдат пуснати в продажба през следващата година. Най-вероятно заради цената и екзотичните технологии, Скорпионите ще станат част от колекции на богати магнати и реално няма да допринесат за намаляването на вредните емисии в атмосферата, но все пак създаването на еко автомобил, който може да съперничи със спортен бензинов аналог, е прецедент, променящ съотношението на силите.
архзин.ком
Scorpion - не само еко, но и красив автомобил - 4.7 out of 5 based on 3 votes
   

Маса за кафе Kyoto

( Votes )
Масата за кафе е създадена за жилища, които разполагат с малко пространство.

Kyoto се отличава с четирите табуретки, които са намерили място в структурата на масата. По този начин, когато не се използват, не заемат никаква част от пространството. Можете да поръчате Kyoto от тук.

Продължение...

 

Как да променим интериора на дома си според сезоните?

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Промяната на сезоните понякога води и до промяна в интериора на дома. За повечето домакини това би означавало още разходи, но не и за тези, които ще обърнат внимание на практичните съвети на doityourself.com. В следващите редове ще Ви запознаем с няколко полезни идеи за това, как най-лесно да преаранжирате дома си според сезона.

 

1. Когато настъпи студът е добре да изкарате всички пухкави декоративни предмети, с които разполагате. Поставете ги на удобни за вас места, така че да създадете уютна и топла атмосфера, на която да се наслаждавате при всеки случай. През топлите сезони отново ще ги замените с памучни или копринени възглавнички, например.

Продължение...

Как да променим интериора на дома си според сезоните? - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Страница 21 от 37

<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>