Покажи стаята си :)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Здравейте,

тук можете да ни изпращате снимки на дома си за да Ви дадем нови идеи или решения на проблеми, които са възникнали с интериора и какво можете да направите още , за да имате възможно най-функционалната, уютна и красива къща. Тук можете също да се похвалите с това как сте променили обзавеждането или просто да кажете мнението си.

Продължение...

Покажи стаята си :) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Венец от брюкселски зеленца

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

венец от брюкселско зеле

Знам, че не трябва да си играе с храната, но все пак е примамливо нали? :)

Аз не обичам вкуса на брюкселското зеле, но пък обожавам вида му, неговата форма и това, че е идеално за декорации....
 

Продължение...

Венец от брюкселски зеленца - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

“Helios” кола със слънчеви крила

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Проектът на Kim Gu Han е меко казано необичаен. Уникалното при този модел е, способността да “разпери” крила за да се зареди със слънчева енергия.

Продължение...

“Helios” кола със слънчеви крила - 5.0 out of 5 based on 1 vote
   

Дизайн на тонколони от България

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Много рядко се случва да пишем за български продукти, още по-малко за електроника, но някои неща не могат да останат неспоменати. Случаят е такъв и с тези уникално изглеждащи тонколони.

Дело на двамата братя Добромир и Камен Добреви, които предлагат техните продукти както в България, така и в цяла Европа. Определяни по всевъзможни начини, от дизайн наподобяващ този на Деймиън Хърст, до извънземни технологии.

Продължение...

Дизайн на тонколони от България - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Scorpion - не само еко, но и красив автомобил

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Нужно ли е еко автомобилите да приличат на хладилници на колела? Нужно ли е в дизайна им да липсва и помен от агресия, спортен хъс и всичко да се свежда до икономичност и възможност за паркиране в градски условия? Разбира се, че не е. Пък и в крайна сметка докато еко автомобилите не станат поне толкова красиви, удобни и мощни колкото и замърсяващите природата техни роднини, купувачът никога няма да ги предпочете. За това от Ronn Motor’s създават Scorpion - спортен еко автомобил със зашеметяваща външност.

От базираната в Остин (САЩ) компания са решили за сърце на своя екоавтомобил да предпочетат стандартен двигател захранван от нова технология, за която скоро писахме и тук, а именно “hydrogen on demand” или “Воден двигател”. Всъщност инженерите от американската компания са предпочели най-лесният и сравнително не екологичен вариант на технологията, а именно добавяне на водород във входящите колектори на двигателя (хибриден вариант). По този начин Scorpion харчи с 30-40% по-малко бензин, съответно и вредните емисии спадат с същия процент, като не само не се губи мощност, но и се печели такава благодарение на бързото горене на водорода.

Разбира се красотата и свръхмодерните технологии идват със своята цена, която в този случай е в размер от 150 000 долара. Първите Scorpion ще бъдат пуснати в продажба през следващата година. Най-вероятно заради цената и екзотичните технологии, Скорпионите ще станат част от колекции на богати магнати и реално няма да допринесат за намаляването на вредните емисии в атмосферата, но все пак създаването на еко автомобил, който може да съперничи със спортен бензинов аналог, е прецедент, променящ съотношението на силите.
архзин.ком
Scorpion - не само еко, но и красив автомобил - 4.7 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 21 от 37

<< Начало < Предишна 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следваща > Край >>