Как да променим интериора на дома си според сезоните?

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Промяната на сезоните понякога води и до промяна в интериора на дома. За повечето домакини това би означавало още разходи, но не и за тези, които ще обърнат внимание на практичните съвети на doityourself.com. В следващите редове ще Ви запознаем с няколко полезни идеи за това, как най-лесно да преаранжирате дома си според сезона.

 

1. Когато настъпи студът е добре да изкарате всички пухкави декоративни предмети, с които разполагате. Поставете ги на удобни за вас места, така че да създадете уютна и топла атмосфера, на която да се наслаждавате при всеки случай. През топлите сезони отново ще ги замените с памучни или копринени възглавнички, например.

 

 

 

2. Сменете леките памучни покривки за леглата с по-дебели.

 

3. Заменете всички кристални или стъклени вази и декоративни съдове с по-тъмни. Ярките светове можете да промените като поставите повече клонки от бор или шишарки.

 

4. Сменете, характерните за лятото пъстри възглавнички с едноцветни и такива, с по изчистени и по-неангажиращи цветове.

 

5. Ако имате сервиз, изложен на преден план, то нека той да бъде със зимни мотиви.

 

6. Вземете си завеси с двойно лице, така че да можете да ги използвате, независимо от сезона.

 

7. Поставете декоративна украса, която да напомня за предстоящите зимни празници.

 

Смяната на сезоните дава възможност да поставите на преден план ценни за Вас и Вашето семейство позабравени предмети. Промяната в интериора на дома може да стане бързо или за период от няколко дни или седмици. В крайна сметка, ще се учудите каква разлика може да постигнете само с няколко малки стъпки. Стойте на топло през студените дни и се наслаждавайте на уюта у дома.

сграда.ком

 

 


Как да променим интериора на дома си според сезоните? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: