Декорация с еко закачалки

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

Декорирането винаги е било един от трудните етапи при оформянето на вътрешния дизайн на дома. Наемането на професионален дизайнер излиза скъпо, а подръчните материали при всеки път се оказват неподходящи. В такъв случай действа максимата “направи си сам”. И какво по-лесно от това?

 

 

 

Идеята, която ще предложим тук изисква по-креативен подход и нестандартно мислене. Има само едно единствено допълнително условие и то е да не Ви достигат закачалките вкъщи. Всичко необходимо за реализирането на този мини домашен проект са няколко по-дебели клона, дрелка и подходящи болтове.

 

Парчетата дърво може да намерите, докато сте на излет в гората. Подберете няколко с по-удобна за обработка форма и по-издръжливи като материал, след което отрежете едната им страна като я изравните, така че да може да се закачи на стената. Подравнете изрязаните краища, направете 2 или 3 дупки, на които да поставите закачалките и ги сложете на стената.

 

Освен за закачалка, оформените дървени части могат да се използват и като основа за рафт, на който да поставяте книги или други малки предмети, пише fancy schmancy.

 

 


Декорация с еко закачалки - 3.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: