Хороскоп за 2024 г. - прогноза на астролог по зодиакални знаци

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
 Годината на зеленият дървен дракон 2024 хороскоп

2024 г. е година на пробиви не само в областите на личния живот на хората, но и в глобален мащаб, на ниво целия планетарен живот, подчерта астрологът Олга Архангелска

Според експерта идващата година е годината на Зеления дървен дракон. Според китайския календар Драконът ще влезе в сила на 10 февруари 2024 г. и ще продължи до 28 януари 2025 г. Драконът е митично създание, което символизира земята и небето, късмета, благородството, късмета, успеха и честта, достойнството и мъдростта и е особено добър за хората на творчеството и науката. 
 2024 г. е година на пробив не само в областите на личния живот на хората, но и в глобален мащаб, на ниво целия планетарен живот, подчерта астрологът. Проблеми, които не са били разрешени дълго време, имат шанс да поемат курс към завършване, но не по много нежни начини. Предстоящата година носи своеобразна проверка на силите, било то в лични отношения или в обществено-политически, така че са възможни обостряния в тези посоки. Хората, родени в годината на Дракона, се считат за най-добрите мениджъри, справедливи и разумни, следователно ще започнат тенденции към промяна и ред в системата на управление. Всичко, което е остаряло, ще си отиде и новото ще заеме мястото на старото. 2024 е добра за кариерно израстване, демонстриране на способности и таланти, преувеличаване на богатството, правилно използване на съществуващите ресурси и започване на нещо ново. Смелостта и решителността ще ви помогнат да постигнете целите си“, каза Олга Архангелска.


хороскоп зодия овен за 2024
ОВЕН 
За Овните, които планират да инвестират средства, да правят скъпи придобивания, да стартират проекти и да реализират планове, е по-добре да направят това преди края на май 2024 г. - късметът ще ги съпътства. От юни до края на годината се разширяват възможностите в областта на комуникациите, запознанствата, преместването, пътуванията, партньорствата, сътрудничеството, обучението, търговията и медийните дейности. През април, особено от 10-ти до 30-ти, е препоръчително да се пазите от необмислени разходи, но на тези дати има шанс да получите неочаквани подаръци и да разширите финансовите приходи. Социалният статус може да се промени. Не трябва да инвестирате в съмнителни предприятия. През първата половина на годината е вероятна радикална промяна в плановете, мащабът ще расте и ще се вкорени. Годината е добра за сътрудничество, онлайн бизнес, разширяване на влиянието и ръководене на общност. Априлските Овни ще имат влиятелни покровители и партньори. Популярността и славата няма да ви накарат да чакате. Не е препоръчително да отлагате нещата за по-късно, трябва да завършите започнатото. Струва си да се обърне внимание на остеохондралната система, ставите и черния дроб. 


хороскоп зодия телец за 2024
ТЕЛЕЦ
Телците могат да очакват повишаване на популярността и личния авторитет, особено до края на май. Актуална ще бъде и темата за външната привлекателност и правене на впечатление. През април са нежелателни планираните операции, предимно козметични, а именно радикална промяна на външния вид и имиджа. От юни до края на годината са възможни значителни увеличения на материалните ресурси, увеличаване на доходите и големи придобивки. Печалбата може да дойде от инвестиции, работа с клиенти и партньорски бизнес. За Телците, занимаващи се с творчески дейности, е възможно повишаване на популярността. Добро време за сключване на сделки, съюзи и бракове. За представителите на знака, които са финансово зависими от други хора, ще има възможност да получат свобода и независимост. Възможни са внезапни промени в работата. Има шансове да получите по-висока позиция, да оглавите отдел или дори компания, да смените работата си с напредване в кариерата. Ще има поводи да се гордеете със себе си и постиженията си. Някои Телци сериозно ще се замислят за радикална смяна на професията. Особено внимание трябва да се обърне на кожата, гърлото, бъбреците и женските органи. 

хороскоп зодия близнаци за 2024
БЛИЗНАЦИ 
Близнаците ще изпитат особен късмет, успех и късмет, започвайки от края на май. Вероятни са важни запознанства и съдбоносни срещи. Бракът и бременността очакват много Близнаци, особено тези, които чакат това от дълго време. Април ще донесе много пътувания и събития, променящи живота. Пролетта е благоприятна за пътувания, почивки, отдих, санаториуми и курорти. Годината е подходяща за начало на сериозно и задълбочено обучение. Мнозина чакат радикална промяна в житейската си парадигма, разбиране и преразглеждане на религиозни и философски възгледи. Близнаците, занимаващи се с преподаване, учене, логистика и комуникации на дълги разстояния, ще могат значително да разширят аудиторията си. Възможни са и далечни премествания, свързани с работа и връзки. Представителите на знака, които искат да започнат съдебни дела, най-вероятно ще се сблъскат с неочаквани развръзки и сериозни последствия, всичко може да се проточи с години. Вероятни са повишения с леко увеличение на заплатата и значително увеличение на работата и отговорностите. Тази година е идеална за стартиране на проекти, които включват голям брой зрители и слушатели. Препоръчително е да се грижите за здравето си, когато пътувате, особено за главата, носа, челото и ушите и да следите теглото си. 


хороскоп зодия рак за 2024
РАК
Първата половина на годината ще донесе осезаеми и очаквани резултати от започнатите по-рано дела. Разширяването на хоризонтите и възможностите, онлайн проектите и популярността са възможни още през януари. Втората половина на годината е подходящо време да се погрижите за вътрешната работа и здравето. Пътуванията на дълги разстояния, посветени на подобряване на здравето и саморазвитие, са добре дошли. През април е вероятно неочаквана подкрепа от влиятелен човек. Много Раци ще видят, че доходите им от партньорства или инвестиционни споразумения ще се увеличат значително. Възможно е получаване на наследство. Препоръчително е да прекарвате време с децата и да бъдете внимателни към техните проблеми. Потапянето в психологията и телесните енергийни практики ще се отрази добре на цялостното ви здраве, както и на финансовата сфера на живота. През 2024 г. се препоръчва да се приведат в ред не само документите, но и всички знания, придобити по-рано. Възможно е да има закъснения при получаване на важни правни документи, обучение, продължителни съдебни спорове и трудности при получаване на визи. Очакват се промени в семейния живот, промени в семейния състав, както и в сферата на кариерата. Възможни са промени в имоти, покупко-продажби, замени и премествания. Есента е подходяща за приятна почивка, бракове, срещи, партньорства. Особено внимание трябва да се обърне на кръвоносните съдове, женските органи и кожата. 

хороскоп зодия лъв за 2024
ЛЪВ
Първата половина на годината е идеална за получаване на по-престижна работа, излитане в кариерата с подходящо парично възнаграждение. Много Лъвове най-накрая ще заемат мечтаната позиция и ще се наслаждават на работата. Има шансове за разширяване на влиянието, увеличаване на мащаба на дейност, получаване на отличия и награди, признание и присъединяване към голяма корпорация. Лъвовете ще бъдат забележими и ще предизвикват уважение. Насърчават се изпълнения пред голяма публика. От лятото - разширяване на планове и проекти. Кръгът от влиятелни хора ще се разшири през втората половина на годината. Децата ще бъдат възхитени от резултатите си и ще имат повод да се гордеят с тях. През април целите могат драстично да се променят. Отношенията, които са загубили своята актуалност, ще се разпаднат, както лични, така и партньорски. До есента са вероятни нови близки отношения. Възможна силна страст и дълбока любов. Не е желателно да влизате в конфликт с някого, тъй като можете да създадете голям и силен враг. Лъвовете, които се занимават с инвестиции, не трябва да разчитат на бързи печалби, те трябва внимателно да изчисляват и планират инвестициите. Струва си да се обърне внимание на скелетната система, коленете, гръбначния стълб и ставите. 


хороскоп зодия дева за 2024
ДЕВА
Страхотно е да започнете годината с пътуване и да получите незабравимо изживяване. През 2024 г. има тенденции за чести пътувания. Първата половина на годината е чудесна за полагане на изпити, получаване на дипломи, сертификати, лицензи, визи, подготовка на правни документи и успешно завършване на изпитания. Можете също така да закупите недвижим имот, който се намира далеч от вашето местоживеене. През втората половина на годината Девата ще изпита положителни промени в сферата на кариерата, статуса и личните отношения. Времето е подходящо и за официален брак и интересни запознанства. Тези, които смятат да се развеждат, ще останат с облаги. През април съдбата подготвя изненада, която ви дава шанс да промените коренно живота си, най-важното е да не го пропускате. През следващата година ще има възможност сериозно да се издигнете нагоре по кариерната стълбица, но не трябва да очаквате лекота по този въпрос; задачите и делата могат да се увеличат, но резултатът може да надмине всички очаквания. Персоналът ще се смени. Не се страхувайте от мащаба на проектите, Девите определено могат да се справят, основното е ясно да планирате всичко и компетентно да делегирате отговорности. Най-вероятно ще има промяна в начина на живот и ежедневието. Задължително е да се грижите за здравето си: посетете лекари и се изследвайте, въведете спортни упражнения, енергийни практики. 


хороскоп зодия везни за 2024
ВЕЗНИ
Годината е подготвила подаръци за Везните във финансовия сектор. Възможно е увеличаване на доходите през втората половина, получаване на осигуровки, субсидии и бонуси. Налице са тенденции към осезаем ръст на парите. През април е препоръчително да бъдете по-внимателни с харченето: може да постъпи внушителна сума пари и е препоръчително да я използвате разумно. Представителите на знака, които имат кредити и ипотеки, ще имат възможност да погасят предсрочно задълженията си. С голяма степен на вероятност мечтата за разширяване и подобряване на жилищния въпрос ще се сбъдне. Инвестициите в недвижими имоти са добре дошли. Везните, които искат да сменят работата си, ще могат да си намерят работа в сериозна компания, където значително ще се повиши нивото на отговорност и дисциплина. Необходимо е да се състави план за деня, месеца, графика за хранене и спорт, ясно да се следи времето и да се стигне навреме. Втората половина на годината е подходяща за пътувания на дълги разстояния, разширяване на кръгозора, получаване на важни юридически документи и учене. Някои представители на знака ще се замислят сериозно за деца и разширяване на семейството. През януари може да възникнат недоразумения и разногласия с роднини, препоръчително е да не се въвличате в конфликтни ситуации. Вашето семейство може да има нужда от помощ. В областта на здравето трябва да се обърне внимание на зъбите, костите и ставите. 


хороскоп зодия скорпион за 2024
СКОРПИОН
През януари е препоръчително да обърнете внимание на приходите и разходите. Вероятно ще трябва да похарчите много за партньора си, което може да предизвика емоционален изблик на недоволство. Зимните пътувания ще бъдат забавни и успешни. Скорпионите, които предпочитат активния отдих и спортните пътувания, трябва да бъдат по-внимателни във високопланинските райони. Първата половина на годината е подходяща за сделки, сключване на успешни споразумения и договори и бракове по взаимна любов. От юни можете да правите инвестиционни транзакции, да сливате бизнеси, а също така да разчитате на впечатляващи инжекции на средства от трети страни във вашия бизнес или проект. Самотните Скорпиони ще могат да срещнат половинката си. Има голяма вероятност за съдбоносни запознанства по време на пътуване и учене. Възможно е да има забавяния или трудности при изпълнението на личните начинания, но не трябва да се отказвате, по-добре е да покажете търпение, постоянство, планиране, тогава всичко определено ще се получи. Още от началото на годината е необходимо да се извърши ревизия на имота, може да искате да промените местожителството си и да закупите по-добър недвижим имот. Има тенденции за преместване и ремонти. Скорпионите, които строят къща или живеят в собствените си домове, се съветват да обърнат голямо внимание на скритите комуникации и канализацията. В областта на здравето има податливост към инфекции и вируси, кръвни заболявания, така че е по-добре да се изследвате редовно и да държите всичко под контрол. Също така е необходимо да се обърне внимание на по-възрастните роднини.

хороскоп зодия стрелец за 2024
СТРЕЛЕЦ 
През първата половина на годината се очаква увеличение на работата и текущите отговорности. Нарастването на авторитета и уважението на работното място ще се увеличи значително. Възможно е разширяване на екипа или персонала от подчинени служители. Някои представители на знака ще успеят да съчетаят няколко вида дейности или места за работа, основното е да оставят време за себе си и личните интереси. През април ще има шанс за забележим напредък на сегашното ви работно място или дори за преместване в друг отдел или корпорация със забележим напредък в кариерата. Актуална ще е и активността във финансовата тема и промените в сектора на недвижимите имоти. Втората половина на годината е подходяща за увеличаване на полезни връзки, бракове, разширяване на клиентската база, сключване на изгодни сделки и договори. Доходите и успехите на партньора също могат да се увеличат. Стрелците, развиващи бизнес в сферата на обучението, наставничеството и коучинга, ще могат значително да разширят дейността си през пролетта и да се издигнат в класацията. Също така е добре медийните хора да започнат да се рекламират през пролетта. Много представители на знака ще станат родители и ще започнат работа на живота, която носи радост и удовлетворение. В областта на здравето е важно да се грижим за черния дроб, жлъчния мехур и артериите. 

хороскоп зодия козирог за 2024
КОЗИРОГ 
От началото на годината много Козирози ще почувстват осезаемо повишение на личната си активност и необходимостта да направят нещо. По-добре е да започнете след 5 януари. Има тенденции към увеличаване на финансите. Вероятни са успешни инвестиции и инвестиции. Някой ще поеме допълнителна работа, но е важно да не се разпръсквате и да влезете в нов вид дейност с внимание и предварително проучване на въпроса. Посещението на семинари, обучения и конференции ще бъде от полза. Творчески настроените представители на знака е добре да придобият смелост и решителност: дойде време да заявят себе си. Организирането на собствени изложби, представления, шоута ще бъде успешно. От юни ситуацията в работата се стабилизира и нещата ще вървят добре. Мнозина ще намерят работа на по-престижно място с повишени доходи. През април има всички шансове да се влюбите неочаквано, да получите внезапен подарък или изгодно предложение, за което отдавна сте мечтали. Препоръчва се по-често да проявявате любов към себе си, да ходите на театър и да отделяте време за хобита и спорт. Пътуването може да причини наранявания. Препоръчително е да отделите време и пари за проверка или ремонт на автомобила. През втората половина на годината е добре да посетите санаториум и да обърнете внимание на общото състояние на организма. Струва си да се упражнява умереност в диетата и да се следи качеството на храната.


хороскоп зодия водолей за 2024
ВОДОЛЕЙ 
През първите пет месеца на годината се наблюдават тенденции за подобряване на битовите условия, както и за добър ремонт на съществуващите жилищни площи. Възможно е увеличаване на размера на недвижимите имоти, както и разширяване на семейния състав в къщата. Ако къщата или апартаментът са под наем, цената може да стане по-разумна. Някои Водолеи ще трябва да участват в покупката на дом за деца или родители. Втората половина на годината е добра за любовни връзки, предложения за брак, творчество и зараждане на нов проект, раждане на деца и почивка. През април събитията ще се случват бързо и неочаквано, така че не трябва да губите главата си. За някои ще дойде време да се освободят от някакъв товар и задължения. Повечето представители на знака ще започнат дълбоко да преосмислят живота си, да променят отношението си към себе си и дейността си. Моментът е подходящ да разкриете себе си, таланти и възможности. Ще дойде разбиране и осъзнаване на вашата значимост и уникалност. Някой най-накрая ще реши да направи нещо, за което не е мечтал. Смяна на професия, бизнес, работа - всичко е възможно, трябва да се вслушвате в себе си и да правите нещо, което изпълва и носи удовлетворение, дава жизнена енергия и е полезно. Финансовата сфера изисква регулиране, разточителството и небрежното отношение към здравето и парите са премахнати. В областта на здравето се препоръчва да се обърне внимание на стомашно-чревния тракт и гърдите. 


хороскоп зодия риби за 2024
РИБИ 
Годината обещава да бъде вълнуваща и изпълнена с изненади, така че, за да не пропуснете нещо, е добре да бъдете вътрешно събрани и да управлявате разумно времето си. Много Риби ще трябва да поемат отговорност, да проявят мъдрост и да вземат решения. Създаването е основният девиз на годината, било то в живота ви, в семейството ви или в полза на обществото. Ще се чувствате много натоварени, но всичко ще бъде наред. От януари до май е страхотно време за придобиване на популярност в медийния бизнес, преподаване и учене, публикуване и писане на книги и сключване на търговски сделки. Ако сте планирали да започнете да управлявате свой собствен канал, времето е дошло, важно е да не пропускате този шанс, особено през пролетта. През април най-важното е да не пропуснете важен познат, тъй като нов контакт може коренно да промени живота ви. Познанствата и връзките ще се умножат. Вероятни са премествания, пътувания, пътувания. Ще има възможности да се появи на корици на списания. Пътуването с любимия ще бъде интересно и приятно. Страстта към езотериката, психологията, осъзнатите сънища, лечението, телесните практики и всичко, което е отвъд обикновената човешка логика, скоро ще даде резултати. Дълги пътувания, уединения и пътувания до места на сила са добре дошли. Тези, които управляват онлайн бизнес, ще трябва да трансформират неговия формат. Много представители на знака ще решат да напуснат и да живеят далеч от постоянното си местоживеене. В областта на здравето се препоръчва да се обърне внимание на сърдечно-съдовата система, краката и коленете. Съществуват рискове от нараняване. 


 

Хороскоп за 2024 г. - прогноза на астролог по зодиакални знаци - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: