Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 04.05.2018

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.05.2018

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.05.2018

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.05.2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Продължение...

Хороскоп за 01.05.2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 30.04.2018

( Votes )
Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава....

Продължение...

 

Хороскоп за 29.04.2018

( Votes )
Овен
Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив. Представителите на този знак крайно неохотно правят отстъпки и заемет твърда позиция даже там, където не е необходимо, а за компромиси съвсем не може да се мисли. Денят може да се окаже както много плодотворен, така и безконтактно конфликтен, в зависимост от това, до колко добре се справяте с ролята на командир и предводител.Очаквайте не малко съблазни, но не забравяйте, че не трябва да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите принципи.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2018

( Votes )
Овен
Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Продължение...

  

Страница 327 от 460

<< Начало < Предишна321322323324325326327328329330Следваща > Край >>