Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 03.06.2022

( Votes )
Овен
Спомените са нещо прекрасно, когато предизвикват топли чувства и привързаност към близки хора и когато Ви напомнят, че именно миналото е направило от Вас този човек, който сте сега. Но ако тези спомени прекалено силно Ви вълнуват или тревожат, това може да се отрази негативно на настоящето. Разходете се по пътечките на своята памет и преценете, кои спомени в нея е по-добре да изтриете. Не позволявайте на носталгията да Ви накара да повярвате, че това никога не е било истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 02.06.2022

( Votes )
Овен
Това е един изключително подходящ ден за занимания със спорт и физическа работа. Освен това ще бъде успешен и за съвместен бизнес, финанси и придобиване на съвместно имущество. Проявата на лична инициатива и чувство за лидерство в професионалната и научна сфера ще Ви донесат успех. Възможно е участие в секретни разработки , свързани с военни проекти.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.06.2022

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

Хороскоп за 01.06.2022 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 31.05.2022

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

  

Хороскоп за 30.05.2022

( Votes )
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

 

Хороскоп за 29.05.2022

( Votes )
Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.05.2022

( Votes )
Овен
Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.

Продължение...

  

Страница 100 от 459

<< Начало < Предишна919293949596979899100Следваща > Край >>