Хороскоп за понеделник 26 февруари 2024 (26.02.2024)

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Днес е съвсем сигурно, че няма да скучаете! Това Ви гарантират и звездите. Вашата втора половинка ще Ви устрои такъв весел живот, че Вие ще започнете да си мечтаете за пощада и спокойствие. Разбира се, че желанието Ви ще бъде изпълнено, но уви, не днес. Друго нищо не Ви остава....

Близнаци

Представителите на този знак се държат доста егоистично, но това им се удава: днес те ще са особено обаятелни и неотразими, и затова никой няма да им се разсърди. И все пак не си заслужава прекалено рязко да реагирате срещу интересите и желанията на своите близки - на всеки е приятно да зарадва хората, които обича. Има шанс да се регулират отдавнашни разногласия с роднини, както и да се намери неочаквано решение на въпрос, който от дълго време тормози всички. Бъдете много внимателни по време на пътуване, особено ако Вие ще кормувате. Всяка небрежност може да доведе до неприятности.

Рак

Правейки си планове за днешния ден, постарайте се да вземете под внимание всичко, което може да повлияе пряко или косвено. Иначе неприятните сюрпризи са неизбежни. И ако те се случат, то половинката Ви ще обвинява само Вас, дори и това да стане по стечение на обстоятелствата.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение - мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Днес не трябва да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и даже, без да иска да Ви обиди, може да изхвърли всяка дяволия. Каните се, да повторите грешка, която веднъж сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните изводи? Нужно ли Ви е отново да се разочаровате?

Везни

Вървете по своя собствен път. Винаги идва момент, когато трябва да решите, в какво вярвате, както и да го отделите от онова, в което Ви се струва, че трябва да вярвате, или от това, какви мисли се опитват да Ви внушат обкръжаващите . Наличието на набор от лични морални принципи и стандарти - това е безценен инструмент, затова поработете над развиването на собствен. Няма да е толкова лесно, но ще си заслужава.

Скорпион

Днес ще разберете, че за Вас в доста сложно от много време да поддържате топли отношения с Вашия любим човек. Много ще Ви се иска обезателно да го наругаете, да си изясните отношенията или просто да си повикате един на друг на воля. Може би наистина си заслужава?

Стрелец

Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог

Независимо от това, което ще се случи, постарайте се да се въоръжите със спокойствие и дипломатичност, не се опитвайте да отрежете подадената Ви ръка направо от рамото и не изпадайте в крайности. В отговор на неблагоприятното стечение на обстоятелствата и изпитанията, които Ви изпраща съдбата, проявете и покажете миролюбие. През този ден се повишава вероятността от откази, ограничения и недостиг на време. Даже и най-близките отношения може да се окаже, че охладняват( най-вече по независещи от Вас причини). Това не е най-добрия момент да се издемонстрира вкус или художествен талант.

Водолей

Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени в личния Ви живот, приятни преживявания, както и проява на симпатия, която няма да остане без взаимност. Само че излишно лекомисленото поведение, както и стремежът за колкото се може по-бързо получаване на желаното, може да доведат до неприятни последствия. Не губете здравата почва под краката си и се замислете за последиците от прибързани действия. Вероятни са големи разходи, свъразни с развлечения и приятелски сбирки. Не се страхувайте, че ще Ви вземат за алчен човек, или ще си помислят, че възможностите Ви са доста ограничени: оставайки „на нула”, едва ли ще изпитате удоволствие от общуването.

Риби

Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към поведението, което отдавна сте си избрали. Възможно е някой да не Ви одобри, но на критиката и погледите „на криво, не трябва да обръщате внимание. Днес са важни именно Вашите оценки и заключение, и по тях трябва да се ориентирате при взимане на решение. Ще успеете да запазите добрите си отношения с най- близките хора, но и навреме ще им окажете помош. Денят е достатъчно подходяш за всякаква дейност, която да е полезна както за Вас, така и за другите, и нито едно, дори и най-малкото Ви усилие , няма да отиде напразно.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: