Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 02.05.2021

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.05.2021

( Votes )
Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.04.2021

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.04.2021

( Votes )
Овен
От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте с нови неща, докато не свършите старите. Вечерта посветете на визити. Днес не е зле малко да подразните любимия : направете се на хладна и непристъпна, за да се изплаши и разбере, колко много Ви обича. Само не преигравайте прекалено! . И не се влияйте от малките недоразумения, защото може да Ви развалят съвсем настроението.

Продължение...

  

Хороскоп за 28.04.2021

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.04.2021

( Votes )
Овен
През този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено охлаждане на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия партньор, или , може би Вашата профрсия и репутация. Това е и неудачно време за сключване на брак, а също и за начинания, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството компенсация , или намекнете за своевременно получаване на аванс (или премия) за решаване на лични въпроси, най-вероятно е , да се натъкнете на отказ. Препоръчва се да проявите търпение, и да изчакате с молбата няколко дни.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.04.2021

( Votes )
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

  

Страница 159 от 460

<< Начало < Предишна151152153154155156157158159160Следваща > Край >>