Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 18.09.2019

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.09.2019

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.09.2019

( Votes )
Овен
Нараства вероятността за успех в домашната работа, в това число и свързана с онаследяване на имущество, преместване на далечно разстояние , както и поддържането на семейни и национални традиции. Смело може да се обръщате за морална или друга подкрепа към определени родственици. Моментът е подходящ за разширяване на кръгозора, укрепване на тила и получаване на психологическа помощ. През този ден ще се усили и интересът Ви към религията. Не е изключено да получите вътрешно озарение.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.09.2019

( Votes )
Овен
Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

  

Хороскоп за 14.09.2019

( Votes )
Овен
Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори и такова поведение да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да изпълните всички негови изисквания и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие наистина сте надежден човек, а на Вас само това Ви трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.09.2019

( Votes )
Овен
Ako отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящия ден за това.Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас,нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компроментира никого.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.09.2019

( Votes )
Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

  

Страница 244 от 460

<< Начало < Предишна241242243244245246247248249250Следваща > Край >>