Хороскоп за 13.03.2011

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

ХОРОСКОП за 13.03.2011 г.

Овен 13.03.2011 г.

Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

 


Телец 13.03.2011 г.

 

Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте професионалист, бързо ще разберете, как да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте достатъчно компетентни, ще трупате опит, учейки се от собствените си грешки. Ако под Ваше ръководство работят и други хора, управленческите Ви умения ще се изразяват в правилно разпределяне на задачите и в даване на фронт за дейност на всички, а и в правилната координация на всички дейности. Това не е подходящ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци 13.03.2011 г.

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак 13.03.2011 г.

Неуспехите през този ден може да се обяснят с недостатъчния професионализъм, неграмотното планиране , прибързаното определяне на най-важните цели , а най вече с неразбирането на истинските граници, в които може да бъде реализирана Вашата свобода. Не са изключени конфликти с родителите, партньорите и началството. Ако сте типичен Рак, въздържайте се от незадължителни нови начинания както в деловата сфера, така и в частния живот. Отделете допълнително внимание на своето здраве. Рискувайте само в границите, в които се чувствате свободно и уверено, и за където притежавате нужния опит.

Лъв 13.03.2011 г.

Във Вашата ценностна система именно днес може да бъдат открити известни пропуски Ако искате да си затворите очите за тях- това е Ваше право, но отначало помислете, дали не е по-добре да се ориентирате в истинското положение на нещата, и веднага да отделите зърното от плевела. Не е изключено слабите места от Вашата философия да Ви бъдат показани от партньор, наалник, постоянен клиент или стар познат. Но не се учудвайте, ако това направи Ваш роднина, съсед или случаен спътник. Обърнете внимание на истината, а не на онзи, който Ви я е казал...

Дева 13.03.2011 г.

Малко по малко Вашата увереност в себе си расте, и днес осъзнавате това доста по-ясно от когато и да било. Хората забелязват промяната у Вас, макар че някои от тях са достатъчно самоуверени за да признаят, че постиженията Ви са им направили огромно впечатление. Други може да изпитват някаква завист, но това си е техен проблем, и на практика това съвсем не се явява показател за отношението и към Вас. Членовете на семейството, които не винаги са съгласни с с мнението Ви, днес са готови да погледнат на нещата през Вашите очи.

Везни 13.03.2011 г.

Между Вас и другите хора не са изключени разногласия, водещи до неразбиране, конфликти и отчуждение. Ако става дума за постоянно партньорство, не забравяйте, че именно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща сила. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте ненужен комплекс за непълноценност. Ваш дълг е, във всеки момент да следите за спазването на ред, надеждност, правилно планиране , законност и системност в предприеманите действия.

Скорпион 13.03.2011 г.

През този ден не са изключени неприятности в службата, или усложнения в хода на лечението, което провеждате. Коренът на проблема търсете в неправилната организация на нещата, или в незнанието на елементарни правила. С каквото и да се занимавате, не се опитвайте да проявявате самодейност Заобикалянето на системата от действащи предписания и инструкции, проверени с времето, ще Ви струват много по-скъпо от послушанието и временното примирение с обстоятелствата. Това не е най-подходящия момент за отиване на ново работно място, и дори за търсенето му, но пък е подходящо за отработването на професионални и управленчески навици.

Стрелец 13.03.2011 г.

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. Ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка. Звездите твърдят че победа ( или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите Ви проекти.

Козирог 13.03.2011 г.

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот( например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей 13.03.2011 г.

Звездите Ви съветват, да проявявате предпазливост при пътуване и при общуване с чужденци. Ако сте далече от своята родина, трябва да бъдете внимателни към законите, действащи на чуждата територия (чуждата страна), и да усвоите основите на правилата на поведение. Интересните на пръв поглед запознанства , особено ако са професионални, делови и официални, може и да не получат очакваното продължение, по силата на обективните ограничения. Търсете топли усмивки и сърдечни привети - те ще изпълнят с вятър Вашите платна.

Риби 13.03.2011 г.

Не бързайте да влагате пари в каквато и да било покупка или проект, оформяне на кредит или откриване на сметка. Днес просто обмислете всички възможни варианти. В противен случай първоначалният Ви ентусиазъм е в състояние бързо да угасне, още щом узнаете реалните правила на играта и истинското положение на нещата в интересуващата Ви сфера. Може да бъдете силно разочаровани и даже уплашени от откриващите се пред Вас перспективи и последствия (особено ако става дума за крупни суми и дългосрочни планове). И независимо от всичко, това е ден на добри печалби, защото който не рискува, той не пие шампанско.

 

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: