Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 27.08.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

Хороскоп за 27.08.2017 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 26.08.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
През този ден нараства вероятността за битови усложнения( счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено охлаждане на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия партньор, или , може би Вашата профрсия и репутация. Това е и неудачно време за сключване на брак, а също и за начинания, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството компенсация , или намекнете за своевременно получаване на аванс (или премия) за решаване на лични въпроси, най-вероятно е , да се натъкнете на отказ. Препоръчва се да проявите търпение, и да изчакате с молбата няколко дни.

Продължение...

Хороскоп за 26.08.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 25.08.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

Хороскоп за 25.08.2017 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 24.08.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

Хороскоп за 24.08.2017 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
   

Хороскоп за 23.08.2017

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.08.2017

( Votes )
Овен
Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.08.2017

( Votes )
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

   

Страница 364 от 456

<< Начало < Предишна 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 Следваща > Край >>