Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 17.08.2017

( Votes )
Овен
Не би било зле, да се вслушвате в съветите на мъдрите хора: на собственият си здрав разум е по-добре да не се налага да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и раздразнителност днес няма да се отразят по най-добрия начин на отношенията с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, ако не се стегнете. Крайно трудно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, но за занимания със спорт и активен отдих , денят е изключително подходящ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви състояние.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.08.2017

( Votes )
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.08.2017

( Votes )
Овен
Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.08.2017

( Votes )
Овен
Към изпълнението на всяка задача трябва да проявите особена прецизност. Обръщайте по-голямо внимание на дребните детайли. Именно те могат да станат най-важни и да окажат решаващо внимание на работния процес. Препоръчва се внимателно да боравите с всички инструменти, а също и с програмното обезпечение , приборите ( в това число и битовите), лекарствата и химическите вещества. Не са изключени бурни спорове с хора от далече, особено ако това са Ваши колеги или хора, които Ви правят някакви услуги.

Продължение...

  

Хороскоп за 13.08.2017

( Votes )
Овен
Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.08.2017

( Votes )
Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.08.2017

( Votes )
Овен
Това е ден, подходящ за реализация на смели идеи. Тук-там по някой ще Ви критикува зарад стремежа Ви към експерименти, но Вас, като типичен Овен, това едва ли ще Ви притесни. Ако точно знаете какво искате, непременно ще го получите. Денят е прекрасен и за да напомнят за себе си стари познати , в частност - симпатични хора от противоположния пол. На тях пък вие можете да направите незабравимо впечатление. Внимателно с храната! Голяма е вероятността от хранително отравяне. Полезни са разходките, в това число и по магазините. Днес ще може да направите много изгодни покупки.

Продължение...

  

Страница 370 от 460

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>