Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 18.06.2017

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.06.2017

( Votes )
Овен
Ako се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.06.2017

( Votes )
Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.06.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Продължение...

Хороскоп за 15.06.2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
   

Хороскоп за 14.06.2017

( Votes )
Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

 

Хороскоп за 13.06.2017

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да Ви откаже каквото и да било, дори и Вашите желания да са неизпълними или трудно изпълними за него. Препоръката на звездите е, да не злоупотребявате с неговата безотказност и да бъдете по-скромни в своите желания.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.06.2017

( Votes )
Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Продължение...

   

Страница 375 от 456

<< Начало < Предишна 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 Следваща > Край >>