Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 30.06.2017

( Votes )
Овен
Сега Овните много рискуват. Денят е свързан със сериозни грешки, които може да имат дълготрайни и крайно печални последствия. Затова във всичко, с което се занимавате, са нужни сериозност, съсредоточеност и прецизност. Деловите Ви партньори : някой от тях неволно ще навлече на главата Ви големи неприятности. Настроението Ви е променливо, само едно остава постоянно през целия ден: Вашето нежеланание да правите отстъпки даже и за дреболии. Разбираемо е, че вероятността за разправии във връзка с това нараства.

Продължение...

 

Хороскоп за 29.06.2017

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.06.2017

( Votes )
Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход - винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.06.2017

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

  

Хороскоп за 26.06.2017

( Votes )
Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.06.2017

( Votes )
Овен
Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако се наложи да влезете в стълкновение със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде много напрегната, но пък през втората явно Съдбата ще Ви демонстрира своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни конфликти от всякакво естество, но условията и компромисите, които днес Ви изглеждат разумни и приемливи, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви лични проблеми, имайте готовност след известно време те отново да напомнят за себе си.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.06.2017

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

  

Страница 377 от 460

<< Начало < Предишна371372373374375376377378379380Следваща > Край >>