Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 23.03.2017

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.03.2017

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ще Ви дойдат на ум неочаквани решения. Смелост и нестандартно мислене ще станат главните Ви преимущества и ще Ви осигурят възможност да изпреварите конкурентите и да оставите недоброжелателите далеч назад. Може и да се окажете учудени от своите успени, защото ще може да постигнете дори онова, от което сте били вдигнали ръце. За съжаление днес е много голяма вероятността от безотговорни действия, някои от които може да се отразят крайно негативно на отношенията Ви с близките. Не прибързвайте да се обвържете с нови романтични отношения.

Продължение...

Хороскоп за 22.03.2017 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 21.03.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно...

Продължение...

Хороскоп за 21.03.2017 - 4.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 20.03.2017

( Votes )
Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

  

Хороскоп за 19.03.2017

( Votes )
Овен
Днес Вашият любим човек обезателно ще Ви каже нещо важно, сериозно и удивително, за което никога не бихте се досетили без неговото подсказване. Постарйте се това нещо да го чуете и оцените по достойнство и да го запомните, за да го използвате - желателно в най-подходящите моменти.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.03.2017

( Votes )
Овен
Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате ясна передстава за онова, което се случва в настоящето. Всъщност имате представа за настоящето - в крайна сметка знаете не по-лощо от другите какво става. Но тъй като сте сериозен и проницателен човек, и владеете инструменти и може да си дадете сметка, какво щастие Ви дава Вашия свят. Ако го направите, ще увеличите шансовете си за това, плановете, които правите, да са разумни и ефективни. Напред!

Продължение...

 

Хороскоп за 17.03.2017

( Votes )
Овен
Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се изкажете директно. Защо да мълчите? Така или иначе това въобще не върши работа. В определен момент можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си благоразумие, участие и любов. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото изцяло и напълно сте уверени, че никога не е заслужавал това повече от сега. Разбира се, Вие имате план за тази вечер! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши любими дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.

Продължение...

  

Страница 392 от 461

<< Начало < Предишна391392393394395396397398399400Следваща > Край >>