Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 16.03.2017

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.03.2017

( Votes )
Овен
Днес не трябва да следвате останалите. Ако искате да им направите силно впечатление, разнообразете своя живот и подобрете репутацията си, рискувайте и се отделете от тълпата. Идете в някой нов ресторант, купете си DVD-диск със странна обложка, или пък посетете скандална изложба на съвременното изкуство. Когато разкажете на своите приятели за своето откритие, те ще са особено впечатлени от новите Ви познания, и ще искат да последват Вашия пример.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.03.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

Хороскоп за 14.03.2017 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 13.03.2017

( Votes )
Овен
Дразни Ви, че Вашата прескъпа половинка в последно време прекалено много започва да се увлича в компютърни игри и съвсем не Ви обръща внимание? Не се вълнувайте! Някъде привечер последното чудовище ще бъде убито и пасианса непременно ще се получи и през следващите няколко дни на Вашата идилия нищо няма да пречи!

Продължение...

  

Хороскоп за 12.03.2017

( Votes )
Овен
Понятното излагане на своите мисли, днес ще се окаже доста трудна задача, когато трябва да направите това пред своя любим човек. Затова е твърде възможно да Ви разбере превратно, или въобще да не Ви разбере. Ако той се вслушва не само в думите, а и в своята интуиция, проблем с разбирането няма да има...

Продължение...

 

Хороскоп за 11.03.2017

( Votes )
Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.03.2017

( Votes )
Овен
Стремите се да сте искрени, общителни и дружелюбни, но това почти не Ви се удава. Или попадате в неловни ситуации, или си позволявате нетактични забележки, за които след това съжалявате. Бъдете готови да признаете своите грешки, или да помолите за прошка за това, което сте направили, и това ще облекчи живота Ви. По Ваш адрес звучат не малко критики, и най-често те са от страна на най-близките Ви хора. Вслушайте се в това, което Ви казват, защото има смисъл. Вечерта може да получите изненадващо разумни съвети.

Продължение...

  

Страница 393 от 461

<< Начало < Предишна391392393394395396397398399400Следваща > Край >>