Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 06.05.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.05.2016

( Votes )
Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек - например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.05.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако са Ви изгорели предпазителите, това съвсем не значи, че вече тревата не расте и няма за какво да се съжалява. Намерете сили у себе си, извинете се и започнете да търсите начин за ново начало. Все пак животът продължава....

Продължение...

Хороскоп за 04.05.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 03.05.2016

( Votes )
Овен
Трудете се - този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз - недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Продължение...

  

Хороскоп за 02.05.2016

( Votes )
Овен
Днес не трябва да възприемате тайнствените погледи и шепота зад гърба Ви като желание да Ви обидят. По- скоро Вашият любим човек Ви готви сюрприз, целта на който е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговите приготовления! Любопитството Ви може да развали всичко.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.05.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални успехи може само да се завижда. Вероятно е повишение в службата, а е възможна и появата на нови интересни задачки. Не разчитайте на рязко повишаване на доходите, но днес създавате база за своето бъдещо материално благополучие. Сложно ще се шодреждат отношенията с новите познати. Възможни са разногласия в трудовия колектив или в компания от приятели. В семейството пък отношенията ще бъдат напълно хармонични. Важното е, да запазите верността към своите принципи, но и от близките не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят важни въпроси, като избегнат разправиите.

Продължение...

Хороскоп за 01.05.2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 30.04.2016

( Votes )
Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

  

Страница 463 от 485

<< Начало < Предишна461462463464465466467468469470Следваща > Край >>