Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.04.2016

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.04.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

Хороскоп за 28.04.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 27.04.2016

( Votes )
Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак... И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Продължение...

 

Хороскоп за 26.04.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

Хороскоп за 26.04.2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
  

Хороскоп за 25.04.2016

( Votes )
Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, макар че трудно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е характерна забавеност, отпуснатост и дори малко мързел, а това ще учудва околните и дори малко ще Ви дразни. По начало такъв тип поведение не е характерно за Вас. В романтичната сфера ще възникват проблеми, тъй като няма да можете да разберете своята „половинка”, нито пък да се досетите какво иска от Вас. За съжаление интуицията нищо няма да Ви подскаже, затова не жалете сили и разпитвайте. В противен случай трудно ще се справите със ситуацията.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.04.2016

( Votes )
Овен
Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.04.2016

( Votes )
Овен
Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси: например битови, служебни, свързани с лечение или оказване на услуга. В процеса на общуване ще имате възможност да разширите своя кръгозор, както и да откриете и по възможност да попълните някои важни пропуски в професионалните си и други знания. В същото време за Вас може и да възникнат големи задължения. Навярно ще се справите със сложна задача, особено ако проявите предвидливост, съобразителост , оригиналност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си.

Продължение...

  

Страница 464 от 485

<< Начало < Предишна461462463464465466467468469470Следваща > Край >>