Хороскоп за четвъртък 21 декември 2023 (21.12.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност... Като цяло - спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Телец

Охотно и с ентусиазъм ще се захванете за работа, но едва ли ще можете да приключите с всичко започнато, тъй като търпението няма да Ви стигне.По тази причина денят е подходящ за решаването само на по-дребни задачи. Не е желателно да планирате за днес далечни пътувания, или някакви натоварвания, свързани със сериозни физически натоварвания. Възможни са трудности в отношенията с по0стари роднини, очакващи от Вас по-голяма съсредоточеност и сериозност. Отделете време и на своята „половинка” - денат ще стане по-приятен и интересен, ако му поставите романтичен акцент.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак

Голяма е вероятността през този ден, да се скарате с Вашия любим човек за глупости, и то - да се скарате доста сериозно. Нека това не Ви разстройва: подобни случаи са предназначени, за да може „да се изпуска парата”, а и да се сваля натрупалото се напрежение.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева

Очаквайте промяна към по-добро. Благодарение на настойчивостта и упорството, ще постигнете успехи в област, в която са претърпели поражения много от Вашите познати. Достиженията Ви може да предизвикат завист, но едва ли тя ще се окаже толкова силна, за да поиска някой да Ви навреди. Денят е подходящ за делови срещи и преговори за дългосрочно сътрудничество. Вашите лидерски качества ще се проявяват ярко, но това няма да дразни обкръжаващите. Идеи и предложения ще посрещате с разбиране и поддръжка, а инициативите може да се окажат изключително уместни.

Везни

Когато се окажете извън обичайния кръг от приятели, за това има своите причини. Обикновено това става, тъй като у Вас се проявяват интереси, които те не споделят, колкото и да се стараете да ги заинтригувате. Това може да бъде билярд, подводно плуване или танци – все едно. И ако Ви се иска да опитате всичко това, а на приятелите – не , не се стеснявайте. Смело действайте и общувайте с нови хора. Не след много време ще съберете отново всичките си приятели на едно място, и ще ги накарате да се почувстват като едно голямо семейство.

Скорпион

Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри усещания. И Вие, както всички Скорпиони , не се страхувате от решителни действия, както и от постъпки, които могат да променят не само Вашия живот, но и на близките Ви хора. За съжаление има риск да надцените своите възможности. Затова преди да пристъпите към реализация на нови планове, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и караници с човека, в който сте влюбени, и може сериозно да се замислите за прекратяване на отношенията. Всъщност проблемът не е толкова голям, колкото Ви се струва.

Стрелец

Днес много интересен човек няма да сваля поглед от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги отношения – любовни, делови или Бог знае какви. Помислете си дали наистина това е човекът, с който бихте искали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и дръзко поведение да Ви заслепи до толкова, за да не можете да разберете истинската му същност. Но в същото време не бива и да мислите, че крие кой-знае какви недостатъци. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог

Най-голямо значение имат именно дреболиите, особено в това, което се отнася до партньорство. Кой би знаел, че очарователната в началото привичка на Вашия колега постоянно да си подсвирква, може да се окаже толкова дразнеща? Или че маниера на Вашия любим човек да завързва ресните на двоен възел, която от начало толкова Ви е дразнела, ще стане за Вас привичката, предизвикваща най-голямо умиление? Преди да си загубите главата и всякакви шансове за продължителни взаимоотношения, спомнете си, колко бързо се променят впечатленията.

Водолей

Днес ще забележите много интересни възможности, реализацията на които ще Ви даде голяма преднина пред конкурентите. Може да се захванете с най-смелите от тях, защото късмета ще бъде на Ваша страна. Денят е много благоприятен за общуване. Нищо не пречи на отношенията Ви с близките, а и интересни запознанства са твърде вероятни. Ще имате много работа, която ще изисква не само внимание, но и сериозно отношение, ловкост, изобретателност и готовност да се поеме риск. Много начинания през този ден ще бъдат успешни. Някъде към обяд ще разберете как трябва да действате, а благодарение на това ще можете да избегнете грешките.

Риби

Трябва да гледате в бъдещето с повече оптимизъм. Ако не изглеждате човек, напълно уверен в себе си и не съмняващ се в победата, ще Ви бъде трудно да си намерите съюзници, а те навярно ще са Ви нужни днес. Създалите се отношения(и делови, и лични) ще изглеждат изгубили актуалност. Но Вие не трябва да бързате с решенията: всичко , което днес бъде безрасъдно разрушено, едва ли ще можете да възстановите без титанични усилия. Не бъдете лековерни! От Вашата способност да приемате за чиста монета каквото Ви е удобно, може да се възползват и недоброжелатели. Нещата, които ще Ви подскаже интуицията, ще са противоречиви, и скоро ще се окажете в задънена улица.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: