Хороскоп за четвъртък 30 март 2023 (30.03.2023)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Днес нещата Ви ще се придвижват бавно, поради което съвсем няма да може да приключите с тях, а това безкрайно ще дразни Вашия любим човек. Постарайте се някак да пооправите създалата се ситуация, иначе кавгате на празно място просто ще е неизбежна, а за момента тя съвсем не Ви е нужна.

Рак

Някой от колегите или приятелите, когото виждате постоянно, с разтревожено лице ще Ви повика настрани на разговор. Не трябва уплашено да бягате - нужен му е Вашия съвет, опитът и знанията Ви, а да не говорим и за Вашето добро сърце. Можете прекалено много да помогнете, особено ако споделите своя опит и се отърсите от страховете си. И сами знаете, какво може да се случи след това....

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика - това е вежливост и уважение към другите.

Дева

През този ден Вие окончателно и безвъзвратно ще разберете, ще съществуват ли Вашите отношения с любимия Ви човек, или няма да съществуват, а ако съществуват, дали не трябва да бъдат някак по други, различни от сегашните. Само че още преди да започнете да реализирате взетото решение, не забравяйте да се посъветвате с Вашата половинка.

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Ще се наложи да отделите доста време за неприятни разговори и изясняване на отношенията. Иска Ви се да приключите с това по-скоро, но обкръжаващите изглежда предпочитат многократно повторение на цикъла, състоящ се от упреци, претенции, обяснения и извинения. С работа може да се занимавате през втората половина на деня, като това време ще бъде изключително плодотворно. Денят е много походящ за творческа работа, тъй като нямате недостиг на хубави идеи, нито на хора, готови да помогнат за тяхната реализация. Избягвайте необмислените покупки, тъй като днес сте склонни да харчите пари за ненужни неща.

Стрелец

Днес най на края и Вие може да имате повод за ревност. Не го изпускайте – в близко време не Ви се предвижда друг такъв. А може би Ви се иска да поговорите за своите достойнства и недостатъците на обкръжаващите? Или просто да изкажете своите претенции и да посочите злото? Е, не се ли премислихте?

Козирог

Не се заседявайта на раздумка със своя любим човек до късно през нощта. Дори и разговорт ви да е наистина интересен и плодотворен, лягайте да спите от по-рано, докато беседата е изпълнене с топлота и взаимно разбиране. Колкото до по-късно продължи, толкова по-далече ще отидете от добрия тон.

Водолей

Възможен е успех в тайна работа, а също и във всяка нестандартна, оригинална и широкомащабна дейност. Ако правилно планирате нещата в тази сфера, имате шанс да получите или материална изгода, или морално удовлетворение. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и модни прогресивини повеи, а на своите прогресивни ценности, които все още не загубили напълно своята актуалност. Не се страхувайте да търсите подкрепа от стари приятели и предишни покровители, но не възлагайте всички надежди само на тях.

Риби

Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то - не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да кавате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Хороскоп за четвъртък 30 март 2023 (30.03.2023) - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: