Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 23.11.2018

( Votes )
Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.11.2018

( Votes )
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 19 ноември – 25 ноември 2018

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Още  от  началото  на  седмицата  ще се  радвате  на  жизнерадостно  настроение  и  прилив  на  енергия.  На  този  фон  и  деловите  въпроси  ще  се  решават  много  лесно.  В  понеделник  са  възможни  неприятни  изненади  и  е  твърде вероятно  плановете  Ви  да  бъдат  нарушени.  В  сряда  не  е  изключен  конфликт  с  човек  от  близкото  Ви  обкръжение,  предизвикан  от  стремежа Ви  да  раздавате  шефски  указания и  да  се  правите  на  ръководител. В  петък ще  е  добре  да  си  отдъхнете и  да  разпуснете  в  компанията  на  близки  приятели.  През  почивните  дни  потърсете подкрепа  от  влиятелни  хора,  в  това  число  и  финансова.  

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 19 ноември – 25 ноември 2018 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 21.11.2018

( Votes )
Овен
През този ден може да Ви бъде даден някакъв много ценен съвет относно личния Ви живот и ше се наложи да го реализирате в живота, защото иначе съветодателят може да се обиди. Затова даже и да не считате казаното за вярно, дайте вид, че сте възхитени.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.11.2018

( Votes )
Овен
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Продължение...

  

Страница 238 от 375

<< Начало < Предишна231232233234235236237238239240Следваща > Край >>