Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 07.10.2016

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 06.10.2016

Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 05.10.2016

Овен
Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Продължение...

   

Хороскоп за 04.10.2016

Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 03 октомври – 09 октомври 2016

Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Овен

През  тали  седмица  ще  бъдете  обхванати  от  желание  за  нови  впечатления, а  с  тях  в  живота  Ви  ще  се  появят  и  нови  познати.  Ще  започнете  да  преобразявате  пространството  около  себе  си, и  то  в  положителна  насока. В средата  на  седмицата,  преодолявайки  натискът  на  обстоятелствата, ще  постигнете  положителни  промени  в  няколко  сфери  едновременно.  За  събота  не  планирайте  нищо  сериозно, за  да  не  пропуснете  идеалния  ден  за  почивка  на  дивана  пред  телевизора.  В  неделя  общуването с  приятели  ще  Ви  бъде  много  полезно в  емоционален  и  финансов  аспект.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 03 октомври – 09 октомври 2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
   

Страница 196 от 237

<< Начало < Предишна 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Следваща > Край >>