Вижте Хороскопа си - дневен, седмичен, месечен и годишен. Работа, кариера, пари, здраве, любов - всичко това ще разберете от хороскопите на Ламята.ком. Horoskop za utre i vdrugiden. хороскоп за 2015, xoroskop

Хороскоп за 23.09.2016

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

Хороскоп за 23.09.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 22.09.2016

Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.09.2016

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

Хороскоп за 21.09.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
   

Хороскоп за 20.09.2016

Овен
Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на това, че действително Ви обичат, че сте нужни и желани. Затова ако не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крака, да блъскате с юмруци и всячески демонстрирайте своето неудоволствие, Само не забравяйте да кажете по какъв повод е то, защото иначе усилията Ви ще бъдат напразни.

Продължение...

 

Седмичен общ хороскоп 19 септември – 25 септември 2016

 
Овен
Каквото  и  да  правите, все  ще  е  за  добро.  Наистина, ще  имате  определени  трудности в  личния  живот, но  пък  успехът  на  работа  Ви е  гарантиран. Силите  Ви  ще  укрепнат, а  обемът  на  полезни  знания  и  финанси  значително  ще  се  увеличи.  Вслушвайте  се  в  интуицията  си, и  тя  няма  да  Ви  подведе!.  Постарайте  се  да  възстановите  деловите  и  приятелските  отношения  с  колегите. Когато  се  наложи  да  доказвате  своята  гледна  точка, се  опитайте  да  запазите  емоционалното  си  равновесие  и  да  не  повишавате  глас. Внимавайте, работейки с  документация, защото  има  опасност  от  грешки.

Продължение...

   

Страница 198 от 237

<< Начало < Предишна 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Следваща > Край >>