Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за понеделник 21 август 2023 (21.08.2023)

( Votes )

Овен

Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 20 август 2023 (20.08.2023)

( Votes )

Овен

Рискувате да загубите много. Днес сте прекалено самоуверени и готови да поставите на карта всичко, което цените и Ви е скъпо. Но неправилната оценка на ситуацията води до щети и ще губите дори и на онези места, които сте считали за свои. Самостоятелните действия изискват определена предпазливост. Дори и да сте свикнали да разчитате изключително на собствените си сили, сега е най-добре да се презастраховате, и това няма да Ви пречи. Отложете подписването на важните документи, големите покупки и решаването на финансовите и имуществени въпреси.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 19 август 2023 (19.08.2023)

( Votes )

Овен

Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Продължение...

  

Хороскоп за петък 18 август 2023 (18.08.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

Хороскоп за петък 18 август 2023 (18.08.2023) - 2.3 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за четвъртък 17 август 2023 (17.08.2023)

( Votes )

Овен

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Продължение...

  

Страница 29 от 375

<< Начало < Предишна21222324252627282930Следваща > Край >>