Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за вторник 2 април 2024 (02.04.2024)

( Votes )

Овен

Семейният и личния живот на Овните сега може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от надежден източник да научите, че Вашия съпруг взима много повече от това, което носи у дома. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!

Продължение...

 

Хороскоп за понеделник 1 април 2024 (01.04.2024)

( Votes )

Овен

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 31 март 2024 (31.03.2024)

( Votes )

Овен

Ако в работата си имате проект, който да е в заключителен стадий (или поне нещата да отиват натам), точно това е денят, в който трябва да се заемете с всички финални детайли. Ако сте разработвали дизайна на нова на вид поничка, започвайте да тествате цвета на материала за нейното покритие. Не се връщайте към началото, за да започнете създаването на нещо по нова рецепта! Каквото и да се получи, в крайна сметка сте направили до сега достатъчно опити. Не позволявайте на съмненията да Ви завладеят и да Ви отвличат от сериозните въпроси.

Продължение...

  

Хороскоп за събота 30 март 2024 (30.03.2024)

( Votes )

Овен

Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 29 март 2024 (29.03.2024)

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Овен

През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава...

Продължение...

Хороскоп за петък 29 март 2024 (29.03.2024) - 1.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 4 от 375

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>