Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 19.02.2017

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.02.2017

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.02.2017

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

Хороскоп за 17.02.2017 - 3.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 16.02.2017

( Votes )
Овен
Днес трябва да се вслушате в мнението на своите приятели, за Вашия любим човек. Положително или отрицателно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, защото ще се окаже поглед от страни – безпристрастен и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този момент.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.02.2017

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

  

Страница 322 от 374

<< Начало < Предишна321322323324325326327328329330Следваща > Край >>