Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 27.11.2016

( Votes )
Овен
Денят е много напрегнат и труден. Трудно ще се владеете, със своя боен характер, и всъщност ще се окажете в самия център на военните действия, които сте си провокирали сами. Провалят се отношенията Ви буквално с всички, в това число и с хората, на лоялността и безусловната подкрепа на които с основание сте разчитали. Голяма е вероятността за семейни проблеми, които не трябва да остават без внимание. Може да се наложи да поемете грижата за по-възрастните си роднини.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.11.2016

( Votes )
Овен
На Вашия любим човек днес ще се наложи, да изпълни няколко не много приятни задължения, което в значителна степен ще се отрази на неговото настроение.За съжаление - и на Вашето също, тъй като всички свои преживявания и нелицеприятни отзиви, той щедро ще споделя с Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.11.2016

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Продължение...

  

Хороскоп за 24.11.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Продължение...

Хороскоп за 24.11.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 23.11.2016

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Продължение...

  

Страница 352 от 394

<< Начало < Предишна351352353354355356357358359360Следваща > Край >>