Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.11.2016

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.10.2016

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.10.2016

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

  

Хороскоп за 29.10.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

Хороскоп за 29.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 28.10.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

Хороскоп за 28.10.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 355 от 394

<< Начало < Предишна351352353354355356357358359360Следваща > Край >>