Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 24.01.2016

( Votes )
Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?...

Продължение...

Хороскоп за 23.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 22.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и за преговори. Ще успеете да направите приятно впечатление, да представите своите достижения в най-добра светлина, както и да заслужите одобрение и похвала. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни перспективи и има вероятност да Ви предложат нещо интересно. Вероятна е среща с човек, който някога е изпитвал към Вас силни чувства. Неочаквано може да се окаже, че тези чувства не са угаснали.

Продължение...

Хороскоп за 22.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 21.01.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Може да направите всичко по трудния или по лесния начин, в зависимост от това, какъв опит искате да придобиете. Ако жадувате за стара дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, докато устройвате истерия, достойна за Оскар, определено трябва да се възползвате от трудния начин. О труга страна, ако желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, за да разберете за в бъдеще как можете да избегнете подобни ситуации, вървете по лекия път.

Продължение...

Хороскоп за 21.01.2016 - 5.0 out of 5 based on 5 votes
 

Хороскоп за 20.01.2016

( Votes )
Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Продължение...

  

Страница 370 от 376

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>