Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 22.02.2021

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.02.2021

( Votes )
Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия. Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нешата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни. Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.02.2021

( Votes )
Овен
Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от нея, за да помогнете на другите. Вместо изцяло да се потопите в някой увлекателен проект или увлекателно хоби, поинтересувайте се и се опитайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на семейството ще бъде много благодарен за още един допълнителен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, тъй като ще знаете, че правилно сте определили приоритетите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите емоционална връзка с тях, а това е нещо, което никога не трябва да смятате като задължение.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.02.2021

( Votes )
Овен
Ще Ви дойдат на ум неочаквани решения. Смелост и нестандартно мислене ще станат главните Ви преимущества и ще Ви осигурят възможност да изпреварите конкурентите и да оставите недоброжелателите далеч назад. Може и да се окажете учудени от своите успени, защото ще може да постигнете дори онова, от което сте били вдигнали ръце. За съжаление днес е много голяма вероятността от безотговорни действия, някои от които може да се отразят крайно негативно на отношенията Ви с близките. Не прибързвайте да се обвържете с нови романтични отношения.

Продължение...

  

Хороскоп за 18.02.2021

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.02.2021

( Votes )
Овен
През този ден ще нарастне интереса към нововъведенивта и експериментите. Отношенията с ръководството и висшестоящите лица ще станат по- продуктивни, ако протичат в неформална обстановка и в непринуден стил. Приятели или близки роднини ще са готови през това време да съдействат за издугането Ви в служебната йерархия или за изпълнение на някакво Ваше желание. В съшото време няма да е излишно да сте предпазливи в опита да вкарате в привичната си работа нови елементи. При повнимателно разглеждане някои от тях ще се окажат вече остарели.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.02.2021

( Votes )
Овен
Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Продължение...

  

Страница 169 от 460

<< Начало < Предишна161162163164165166167168169170Следваща > Край >>