Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 18.04.2021

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

Хороскоп за 18.04.2021 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 17.04.2021

( Votes )
Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.04.2021

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Продължение...

Хороскоп за 16.04.2021 - 1.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 15.04.2021

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Продължение...

Хороскоп за 15.04.2021 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 14.04.2021

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек много ще му се иска, да привлече вниманието Ви по всякакъв възможен начин. Хубаво ще бъде, ако този начин се окаже вкусна храна, потребно шкафче или ласкава целувка. Че може и да се натъкнете на скандали , истерии и претенции...

Продължение...

 

Хороскоп за 13.04.2021

( Votes )
Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.04.2021

( Votes )
Овен
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

Продължение...

  

Страница 161 от 460

<< Начало < Предишна161162163164165166167168169170Следваща > Край >>